top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:19) 2022.08.24.
A brit külügyminiszter pályázik a miniszterelnöki posztra.


Mielőtt még beköltözik a Downing Street 10 alá.


Az új fertőzések száma napi ezerre csökkent a statisztikák szerint Bulgáriában az elmúlt hetekben.Kortárs világunkban mindennél fontosabb, hogy értsünk fontos összefüggéseket, beleértve az ideológiát is, ami a WEF átlátszó retorikáját is vezérli, csakúgy mint a kínai társadalmi modell terjedését. Nem jóslatok, hanem trendek és folyamatok összefüggéseiről lesz szó ma is az Új Percek podcast 49. kiadásában.


Már régóta foglalkozik a Világgazdasági Fórum az emberbe ültethető technológia kérdésével, amelynek több formája mára már egészen elfogadottá vált. A múlt héten megjelenő blogbejegyzés azonban még érzékenyebb témát is feszeget, például a gyermekekbe ültethető microchipek kérdését.


A CNN alapítója, Ted Turner 2008. január 4-én a Charlie Rose show-ban adott interjújában arról beszélt, hogy a "globális felmelegedés" kannibalizmust fog okozni és hogy szükség van a népességszabályozásra.


Sürgősen tovább kell növelni Ukrajna katonai támogatását ahhoz, hogy az orosz támadás alatt álló ország tárgyalások útján és szuverén nemzetként kerüljön ki a háborúból – mondta a NATO főtitkára egy szerdai német lapinterjúban.


Ukrajna mindent megtesz azért, hogy “minél több oroszt” megöljön – jelentette ki hétfőn a helyi médiának Petro Vrublevszkij, az ország kazahsztáni nagykövete.


Háromrészes írásban veszi számba egy amerikai katonai elemző, mik vezettek az ukrajnai háború kirobbanásához és mit kellett volna tenni, hogy az elkerülhető legyen.


2022. augusztus 20-án felrobbantották Darja Dugina autóját – a merénylet ugyanakkor valószínűleg apját, Alekszandr Dugint célozta meg, aki utolsó pillanatban ült át egy másik járműbe. De ki is pontosan Dugin? Putyin fő ideológusa? Esetleg egy Oroszországban befolyásos gondolkodó? Vagy nincs is akkora szerepe? És mit gondol Ukrajnáról?


Nemzetbiztonsági kockázatot jelentő problémákról számolt be a Twitter közösségi oldalt üzemeltető vállalat elbocsátott biztonsági vezetője az általa kiszivárogtatott jelentésében, amely szerint fennáll a veszélye annak, hogy külföldi ügynökök dolgoznak a cégnél.


„Remélem, tettlegességig nem fajul mindez” – mondta Diószegi László.


Az imalánchoz több érdemes magyar közéleti szereplő is csatlakozott.


Úgy, hogy a hinduk ezentúl szabadon használhatják a szvasztikájukat.


611 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page