VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (22:04)


„Problémásak” voltak a vakcinák, de megkapták az engedélyt – bizalmas információk szivárogtak ki

Például egy november 19-i keltezésű dokumentumban az EMA egyik magas rangú tisztviselője „meglehetősen feszült, néha kissé kellemetlen” konferenciahívást írt le az Európai Bizottsággal a kábítószerek felülvizsgálati folyamata kapcsán. A tisztviselő elmondása szerint egyértelmű „elvárás” volt az oltások jóváhagyása. Egy nappal később ugyanaz a személy beszélgetést a folytatott a Dán Gyógyszerügynökséggel, amelyben meglepetését fejezte ki amiatt, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke bejelentette, hogy a Moderna és a Pfizer zöld utat kaphat a vége előtt. “Még mindig vannak problémák mindkettővel”


Így tör át a progresszív agymosás az oktatásban

Ideológiai átnevelde, bűntudatkeltés, sarkaiból kifordított világképek: így hangolnák át egy iskola tanárait Amerika középső, konzervatív vidékén. Esettanulmány a City Journalból!


Itt a nagy lehetőség: ha Unilever termékeket vásárol, akkor támogatja az LMBTQ mozgalmakat

A Magyarországon és Romániában is jelentős globális cégcsoportnak számító Unilever ma bejelentette, hogy ezentúl jobban elkötelezi magát az LMBTQ, a transzneműek és a bevándorlók mellett – írja az Erdély.ma hollandiai munkatársa a helyi sajtóhírekre hivatkozva. Az Unilever a következő években teljes mértékben el fog köteleződni a sokszínűség és a másság befogadása mellett.


„Kollektív hitünk erőteljes nevében”– nem vette szájára Jézus nevét a Bident áldó metodista lelkész

Az ismert delaware-i fekete metodista lelkész, Biden elnök közeli barátja különös módon zárta imáját a tegnapi beiktatási ceremónián, mely nyomokban emlékeztetett az ominózus kongresszusi nyitóimára, ahol a lelkész minden istenséget igyekezett számba venni fohásza végén, mielőtt "ámen és awomen" formulával lezárta volna azt.


A valós tények Bauer Miklósról, Rákosi emberéről

Hosszú Facebook-posztban mentegeti Bauer Tamás, egykori szabaddemokrata országgyűlési képviselő édesapjának az 50-es években elkövetett tetteit. De mi olvasható a levéltári iratokban? Így többek között 1950. július 22-én készült jelentésben dr. Bauer az alábbiakat írja: „Beismerő vallomása előtt a sírás, piszkossága és bevizelése általi megalázottságát leszidással, leköpéssel és néhány pofonnal igyekeztem fokozni.”


Antifa: Nem akarjuk Bident, bosszút akarunk

Antifasiszta tüntetők épületeket rongáltak meg Portlandben és Seattle-ben Joe Biden beavatása ellen tiltakozva.
23 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png