top of page

Mindennapi szemezgetésünk (22:04)


Például egy november 19-i keltezésű dokumentumban az EMA egyik magas rangú tisztviselője „meglehetősen feszült, néha kissé kellemetlen” konferenciahívást írt le az Európai Bizottsággal a kábítószerek felülvizsgálati folyamata kapcsán. A tisztviselő elmondása szerint egyértelmű „elvárás” volt az oltások jóváhagyása. Egy nappal később ugyanaz a személy beszélgetést a folytatott a Dán Gyógyszerügynökséggel, amelyben meglepetését fejezte ki amiatt, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke bejelentette, hogy a Moderna és a Pfizer zöld utat kaphat a vége előtt. “Még mindig vannak problémák mindkettővel”


Ideológiai átnevelde, bűntudatkeltés, sarkaiból kifordított világképek: így hangolnák át egy iskola tanárait Amerika középső, konzervatív vidékén. Esettanulmány a City Journalból!


A Magyarországon és Romániában is jelentős globális cégcsoportnak számító Unilever ma bejelentette, hogy ezentúl jobban elkötelezi magát az LMBTQ, a transzneműek és a bevándorlók mellett – írja az Erdély.ma hollandiai munkatársa a helyi sajtóhírekre hivatkozva. Az Unilever a következő években teljes mértékben el fog köteleződni a sokszínűség és a másság befogadása mellett.


Az ismert delaware-i fekete metodista lelkész, Biden elnök közeli barátja különös módon zárta imáját a tegnapi beiktatási ceremónián, mely nyomokban emlékeztetett az ominózus kongresszusi nyitóimára, ahol a lelkész minden istenséget igyekezett számba venni fohásza végén, mielőtt "ámen és awomen" formulával lezárta volna azt.


Hosszú Facebook-posztban mentegeti Bauer Tamás, egykori szabaddemokrata országgyűlési képviselő édesapjának az 50-es években elkövetett tetteit. De mi olvasható a levéltári iratokban? Így többek között 1950. július 22-én készült jelentésben dr. Bauer az alábbiakat írja: „Beismerő vallomása előtt a sírás, piszkossága és bevizelése általi megalázottságát leszidással, leköpéssel és néhány pofonnal igyekeztem fokozni.”


Antifasiszta tüntetők épületeket rongáltak meg Portlandben és Seattle-ben Joe Biden beavatása ellen tiltakozva.
24 megtekintés

תגובות


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page