top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:23) 2022.04.28.


Fauci szép csendben visszavonulást hirdet! Vége! A Pfizer tudta, hogy az általa kikényszerített világ-oltásakcióban, a kísérletben sokan meg fognak halni! Átmeneti visszavonuló? "... Fauci szerint az Egyesült Államok túljutott a COVID-19 pandémiás szakaszán. Írta: Jack Phillips 2022. április 27.Az ország két hónap alatt mintegy 62 milliárd euróhoz jut az olaj-, gáz- és szénexportból, a legnagyobb importőr Németország.


A román kormány közvetett módon be akar szállni az ukrán-orosz konfliktusba s ezzel háborúba is sodorhatja Romániát (+ VIDEÓ)


Az antiszemita eseteknek csupán kis részét jelentik be a hatóságoknak.


Putyin írt egy könyvet, amelyben beszámolt arról, hogy gyerekkorában azzal szórakoztak, hogy patkányokat vertek Leningrádban. Amikor azokat a sarokba szorították, akkor támadtak. Mindenki támad hasonló esetben. Azaz, ha Putyin nem jut egy elfogadható menekülési úthoz, akkor annak beláthatatlan következményei is lehetnek.


Az Aydinlik török média beszámolója szerint az újraválasztott francia elnök beáldozott 50 francia katonát az ukrajnai Mariupolban lévő Azovstal acélműnél, mert nem akarta, hogy létezésük és esetleges haláluk veszélyeztesse választási kampányát. Az ostromlott üzemben brit és amerikai katonai szakértők is tartózkodnak, akik fegyverkiképzést tartottak az ukrán hadseregnek a NATO-tagállamok által szállított fegyverekhez. Ugyanezen források azt is állították, hogy a francia katonaság által két sikertelen helikopteres mentési kísérlet is történt. Mindkét helikopter lezuhant, az egyik a tengerbe, a másik pedig az Azovstal üzem közelében. A források arról tájékoztatták az Aydinliket, hogy a halottak közül ketten francia hírszerző tisztek voltak.


A Fox News állandó elemzője, Dan Bongino konzervatív rádiós műsorvezetőjének Twitter oldala által ajánlott cikk szerint szélsőbaloldali milliárdos Oroszország és Kína ellen uszít. Matt Palumbook nyomozó újságíró évek óta vizsgálja Soros globális hálózatát.Tavaly augusztusban Soros az újságok címlapjára került, amiért HsziCsin-ping kínai diktátor fenyegetéséről beszélt, azonban nem okozott gondot 2016 novemberében 24 millió dollárt befektetni Kínába, ahol Hszi 2013 óta elnök. Ukrajna történetesen egy olyan ország, ahol Sorosnak történelmileg a legnagyobb befolyása volt. Egyes állításokkal ellentétben azonban nincs kapcsolat Soros és Ukrajna jelenlegi elnöke, Volodimir Zelenszkij között, ugyanis ő valójában Petro Porosenko volt elnököt támogatta, akit Zelenszkij 2019-ben legyőzött. Azonban nem mondott le arról, hogy megpróbálja megtartani és kiterjeszteni befolyását az ukrán nemzetre.


Egy év alatt drasztikusan csökkent Románia lakossága A demográfiai öregedési index a tavalyi 117,5-ről 120,1-re emelkedett, vagyis ennyi idős személy jut 100 gyerekre.

623 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page