top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:24) 2022.08.02.


Ha csakugyan a normák szerint akarunk élni, és azt akarják sugallani a cikkel, hogy nincs helye félelemkeltésnek és intoleranciának, azt előbb kellett volna átgondolniuk. Mivel a dolog ott kezdődött, hogy állandó jelleggel a koviddal riogatták az embereket beteges módon. Akik ezt tették, azok kezdték el kelteni a félelmet, és nem voltak toleránsak azokkal az emberekkel szemben, akik a hülyeséghullámban nem kívántak részt venni, és beállni az oltásszektába. Nem hagyták élni ezeket az embereket, és egyes szektatagoknak még most is ez a mániájuk. Sajnálatos dolog, hogy a doktornő eldobta magától az életét, de el kell tudnia az ilyesmit viselnie annak, aki korábban ugyanezt tette más emberekkel. Az ő zaklatása már csak az ilyen és hozzá hasonló emberek viselkedésének következménye. Ezért kellene leszokni arról, hogy az emberekre szinte fasiszta módon bizonyos dolgokat ráerőltetünk. Lehet hülyíteni, átverni az embereket, de akivel ezt nem lehetett megtenni, azt ne akarják rávenni semmire üldözéssel és erőszakkal. Ezeket az embereket békén kell hagyni.


Összesen 376 csecsemő beoltását kérték összesen, országos szinten. Ennyi. 376 buta szülő !

Fél évestől 5 évesig 780.000 kisbaba és gyerek van nyilvántartva összesen. Közülük 376 kérte a csecsemő k@vid oltást. Ez nagyon jó hír. Megértették milyen veszélyes a kísérleti mRNS génmódosító vakcina erre a korosztályra is. Csak 376 szülő nem értette meg.


Több világhíres szaklapban közzétett tanulmány bizonyítja és Dr. Anthony Fauci (az Amerika Egyesült Államok Müller Ceciliája) is elismeri, hogy a C19-vakcinák károsak az egészségre és még vizsgálniuk kéne a hatásukat hosszú távon. Nem csak, hogy nem előzik meg a C19 betegséget, de kárt okoznak az emberi immunrendszerben! És eközben már hozzák a "majomhimlő" elleni "oltásokat"...


Prof. Dr. Szilák László, Dr. Mihalik Angelika, Dr. Uhrik Tibor, Dr. Pócs Alfréd – Laborvírusok kora beszélgetése


Kalifornia kormányzója hétfőn rendkívüli állapotot hirdetett a majomhimlő-járvány miatt, így három napon belül ez a második állam, ahol rendkívüli állapot van érvényben. Gavin Newsom kormányzó elmondta, hogy ezzel a lépéssel kívánják összehangolni a járvány leküzdésére irányuló állami erőfeszítéseket.


Szombaton játszotta az utolsó meccsét a ŽP-kupa 1-ben. "A halál pontos oka ismeretlen", írja a cikk..... A klubja a közösségi médiában búcsúzott tőle. Ezeket senki sem vizsgálja ki? Senki sem hozza kapcsolatba az oltással? Mióta természetes az, hogy 20 éves sportolók csak úgy hirtelen meghaljanak??? És napirendre kellene térni fölötte?


107 legális abortuszról számoltak be tavaly Lengyelországban, ami a tizede az egy évvel korábban regisztrált magzatelhajtásoknak. Ennek oka valószínűleg az alkotmánybíróság által is jóváhagyott törvények, amelyek szinte teljesen tiltják az abortuszt.


Azok, akik megtagadják a távozást, kénytelenek lesznek aláírni egy dokumentumot, hogy vállalják a felelősséget az esetleges kockázatokért.


A cél érdekében petíciót fogalmazott meg egy 24 éves zaporizzsjai angoltanárnő, aki biszexuálisnak vallja magát.


Antony Blinken külügyminiszter kijelentette, hogy az amerikai kormány harmadik legmagasabb rangú tisztviselőjeként Nancy Pelosi szabadon hozhatja meg saját döntéseit és utazási terveit, és figyelmeztette Kínát, hogy ne fokozza a feszültséget, ha a képviselőház elnöke végül Tajvanra látogat.


Tagadás, harag, alkudozás, depresszió, elfogadás. A film az aszály sújtotta Kunságról.


715 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page