top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:32) 2022.02.28.Racionális Életért Közösség. Azt kívánnám magamnak, ha az ukránok elég bölcsek lennének, hogy letegyék a fegyvereket. Ugyanis akkor ennek a konfliktusnak hamarabb vége van, mint ahogy elkezdődött. Az összes fegyver, amit a szomszédos országból odaszállítanak, abból kinek van haszna?! Nézzétek meg Gregor Gysi beszédét! Ott igazi fasiszták, igazi neonácik vannak a kormányban! Az nem egy demokratikus állam Ukrajna! Ezek bűnözők, akik oda be lettek emelve a NATO által!„Egy ütközőállam egy olyan távoli hatalomra tette fel a jövőjét, amely egyszerűen csak eszközként tekintett rá, hogy bosszantsa erős szomszédját” – írja véleménycikkében Lee Smith a Tablet magazin hasábjain.


Egy kárpátaljai magyar hölgy szerint...


Számok Adatok Putyin népírtásnak nevezte a Donyec-medencében történteket, ehhez asszisztál az EU és a NATO. Putyin: Belgrádot kik bombázták ENSZ-felhatalmazás nélkül? Scholz: Az más, ott fennállt a népirtás veszélye. Putyin: Ami a Donyec-medencében ma történik, az maga a népirtás! Újabb kijózanító percek következnek, Putyin világosan elmondja, hogy ő békét, tárgyalásokat akar, de nem alá-fölé rendelt viszonnyal, hanem PARTNERI alapon. Érdemes megfigyelni Scholz arckifejezését közben, látszik, hogy felkészületlenül ment oda.


A külügyminiszter hangsúlyozta, Magyarország nem küld csapatokat és fegyvereket Ukrajnába, mert nem szeretnénk bevonódni ebbe a háborúba.


A Pápán állomásozó NATO Nehéz Légiszállító Ezred egyik magyar felségjelzésű C-17 repülőgépe szállítja az Ukrajnának szánt Panzerfaust-3 páncéltörő eszközöket és Stinger vállról indítható légvédelmi rakétákat Hollandiából – vette észre a Mi Hazánk Mozgalom Honvédelmi Kabinetje a holland védelmi minisztérium Twitter-oldalára feltöltött fényképen, ami az oroszok előtt sem titok.
Andrij Baloga, Munkács polgármestere felszólította a Kárpátaljára érkezett menekülteket, hogy viselkedjenek „emberi módon”, különben gyorsan le lesz állítva a „pökhendieskedésük” – adta hírül vasárnap a mukachevo.net hírportálra hivatkozva a Karpat.in.ua.


Szerte az országban számos választási iroda, legutóbb az újbudai tett feljelentést jelöltállítási csalás miatt a Megoldás Mozgalom és a Normális Élet Pártja ajánlóíven tömegesen szereplő halottak ügyében. Gattyán és Gődény György szervezett politikusbűnözés keretében régi adatbázisokat felhasználva aláírásokat hamisító kamupártjai így akár listát is állíthatnak az elhúzódó büntetőeljárások miatt – hívta fel a figyelmet Facebook-bejegyzésében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.


Dr. Tamasi József, Dr. Pócs Alfréd, Dr. Turcsányi Zsolt

Vádat emelt az ügyészség egy önkormányzati képviselő ellen, aki még 2020 augusztusában eltávolította az újbudai önkormányzat előtt kihelyezett szivárványos zászlót – közölte a fővárosi főügyész, Ibolya Tibor hétfőn az MTI-vel.


Az Európai Unió, válaszul Ukrajna orosz megtámadására, lezárja a légterét az orosz légitársaságok előtt, és betiltja az Unió területén a Kreml propagandagépezetét, továbbá támogatja az Ukrajnába irányuló fegyverszállításokat – jelentette be Ursula Von der Leyen az Európai Bizottság elnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján.
719 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page