top of page

Mindennapi szemezgetésünk – frissítve: Ima gyógyulásért 2 hősünknek (22:20) 2022.06.28.

Berlini magyar nagykövet a Die Weltnek: Senki ne tartson nekünk előadást Oroszországról

„Többször úsztunk már a fősodorral szemben, és a végén igazunk lett” – fogalmazott Györkös Péter nagykövet.


A Pax Americana vége: az USA nem a világ csendőre többé

Az orosz-ukrán háború alapjaiban változtatja meg az Amerikai Egyesült Államok viszonyát szövetségeseihez és az egész világhoz. Bár úgy tűnik, vezető hatalmi pozíciója megszilárdul, valójában óriási átrendeződés vette kezdetét, amely egyben a legújabb kori Pax Americana végét is jelenti.


Allah és a törökök nem kérnek a szodomita gender-terrorból: az Istanbul Pride-on a rendőrök dobálták kukába a szivárványos zászlókat

A török ​​rendőrség vasárnap feloszlatta a buzifelvonuláson összegyűlt tömeget Isztambulban, több tucatnyi embert letartóztatva, köztük az eseményt rögzíteni akaró újságírókat. A rohamrendőrök még a tüntetés kezdete előtt razziát tartottak a Taksim tér melletti Cihangir kerület több bárjában, és “véletlenszerűen” tartóztattak le embereket, köztük az AFP fotósát – jelentette a hírügynökség, hozzátéve: legalább 150 embert őrizetbe vettek.


Kissinger Németország felelősségét pedzegeti az európai békéért

"Figyelemmel a történelmi múltra, nem egyszerű feladat Németország számára, hogy megtalálja Európában a vezető helyét, amely azon alapulna, hogy ő a legerősebb katonai hatalom."


Kissinger: Németország nagyon fontos szerepet fog játszani az új Európa létrehozásában

Figyelemmel a történelmi múltra, nem egyszerű feladat Németország számára, hogy megtalálja Európában a vezető helyét, amely azon alapulna, hogy ő a legerősebb katonai hatalom - jelentette ki Henry Kissinger amerikai Nobel-békedíjas diplomata újságíróknak nyilatkozva Londonban.


Ukrán menekültek százait látja el az EMIH a Balatonnál

A magyar kormány segítségével több mint 600 ukrán menekült hosszútávú ellátására alkalmas, kóser „menekült falut” nyitott az EMIH és az Ukrán Zsidó Hitközségek Szövetsége.


A németek lenyúlnák a Gazprom földgázvezetékét

Az oroszok nem hagyják szó nélkül, ha az Északi Áramlat-2 egyes részeit LNG-terminál összeköttetéssé alakítják át.


Amikor nyugatiak folytatnak háborút a Nyugat ellen

Douglas Murray szerint nincs nagyobb fenyegetés "mint ami az olyan nyugati emberektől származik, akiknek célja, hogy társadalmaink szövetét darabonként szétszedjék”.


Vörös-hullám Amerikában: egymillió demokratából lett republikánus az elmúlt év során

Több mint egymillió regisztrált demokrata szavazóból vált republikánus Amerikában a 2021-es év során. A Vörös-eltolódásként is emlegetett jelenség főként a felsőfokú végzettséggel rendelkező külvárosiak körében figyelhető meg.


A "Digital Green Certificate", azaz a "Digitális Zöld Tanúsítvány" célja, hogy az uniós polgárokat "honosítsa" a megfelelésre (behódolásra) és az engedelmességre

A "Digital Green Certificate", azaz a "Digitális Zöld Tanúsítvány" célja, hogy az uniós polgárokat "honosítsa" a megfelelésre (behódolásra) és az engedelmességre. Ez volt az első, amelyet Ursula von der Leyen vezetett be, és amely Európa digitális zsarnoksághoz vezet. A videóban Christine Anderson beszél nyílt őszinteséggel az EU "Digitális Zöld Tanúsítványáról", a hatalom céljairól, és fogalmaz meg fontos üzenetet az uniós polgárok számára. Mindig és minden egyes alkalommal fel kell tenni a jó öreg kérdést: Kinek az érdeke?


Mi öli meg az ezredfordulósokat? Myocarditis és a vakcinák egyéb hatásai a fiatalokra

Dr. Jessica Rose immunológus és VAERS-szakértő a WHO-irányelvek "Bradford Hill-i kritériumairól", a mindenféle okból bekövetkező halálozás gigantikus növekedéséről számol be, beleértve az ezredfordulósokat is.


Dönthet-e egy 12 éves holland gyerek a haláláról?

A holland egészségügyi minisztérium engedélyezné az eutanázia végrehajtását 12 év alatti, elviselhetetlen fájdalommal küszködő, halálos betegségben szenvedő gyermekeken is – írta kedden az NlTimes hírportál.


Szeretetküldés + ima gyógyulásért 2 hősünknek: Dr. Carrie Madej + Dr. Vladimir Zelenko.


654 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page