VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:29)A Pfizer vakcina beadása után három nappal életét vesztette egy 13 éves, addig teljesen egészséges kiskamasz – szombaton temetik

A törvényszéki kórboncnok jelentéséből kiderül hogy a boncolás során megállapították, Jacob szíve érthetetlen módon megduzzadt és vizenyő keletkezett a megnagyobbodott szív körül. Mindezt a kisfiú nagynénje hozta nyilvánosságra, az esetet már az amerikai média sem tudta eltitkolni, annyira nyilvánvaló volt, hogy az oltásnak mondott kísérleti szer váltotta ki a halálhoz vezető állapotot a gyereknél. A nemzetközi sajtóban egyre több olyan cikk lát napvilágot, melyben elismerik, hogy a covid-vakcina feltűnően sok gyereknél okoz súlyos szövődményeket és gyerekek esetében ez eddig ismeretlen ok miatt jóval hevenyebben és gyorsabban vezet a végzetes stádiumig.


Köntös László: Szivárványos stadion

Úgy tűnik, mégsem fogadja szivárványosra kivilágított stadion a magyar csapatot Berlinben. De ettől én egy cseppet sem vagyok megnyugodva. A tendencia egyértelmű. Van itt egy ideológia, amely úgy gondolja magáról, hogy minden más világkép felett áll, s ezért azt kötelessége mindenkinek elfogadni, aki szalonképes akar maradni a nyugati világban. A szivárványosra kivilágított stadion terve egyértelmű üzenet Magyarországnak. Köszönjük, az üzenetet megkaptuk. Úgyhogy korai lenne még hátradőlni, a hadüzenet folytatódni fog.


Kohán Mátyás: Müncheni szivárvány – a németek esete a gyarmatosítással

A németeknek sem volt könnyű, egyre-másra lázadtak fel ellenük a gyarmatok. A legdurvább történet talán a namíbiai hereróké és namáké – ők a 20. század első éveiben mentek neki német gyarmattartóiknak, a németek pedig a nézeteltérést egy négyéves háborúban látták jónak rendezni, melynek során a hererók 80, a namák 40 százalékát kiirtották. És ez még a konszolidált császári Németország volt, az ezer frigyesvilmos álmos birodalma, nem a hitleri rémállam. Egy szó, mint száz: pocsék gyarmattartók voltak. A történelem harminc évig hagyta őket homokozni. Aztán megelégelte, és lecsapott, az első világháború után Németország mindent elveszített, a jóval tehetségesebb angolok és franciák pedig boldogan üzemeltették még pár évtizedig a gyarmataikat.


Hiába tiltja az UEFA: gigantikus szívárványzászló-tengerrel készülnek a magyar meccsre a radikális LMBT-szervezetek

Az UEFA hivatalosan is elutasította a magyar-német találkozó otthonául szolgáló Allianz Arena szívárványszínű megvilágosítását, amire válaszul az LMBT-szervezetek alternatív úton próbálnak érvényt szerezni üzenetüknek. Több másik bundesligás stadion fog szivárványszínben "pompázni", és LMBT-zászlókat fognak osztani a szurkolók között a német-magyar meccs kezdete előtt.


Orvosok a Tisztánlátásért: 2021.06.20 KOSSUTH TÉR!

2021. június 20-án a Kossuth téren gyűltünk össze és hallgattunk meg sok értelmes, érdekes és elgondolkodtató beszédet arról, merre tart a világ, mire kell, kellene odafigyelni, mitől változhat meg a jelenlegi rendszer. Mert Te, aki azt hiszed, nem tehetsz semmit és inkább beállsz a sorba, mert mondták, mert muszáj, mert kényelmes és lusta vagy utánajárni, kiállni a saját igazságod mellett, tudd, hogy Rajtad is múlik. Mert mindig minden változás az egyénben kezdődik, minden forradalom az egyes emberek szívéből született.


Civilek a Tisztánlátásért: SÜRGŐS FELHÍVÁS Ezrek halnak meg koronaoltás után! (+ film)

Hogy néz ki valójában a mérleg kb. 3 hónap koronaoltás után? Ez a dokumentum bemutatja, hogy mi is történt a német idősotthonokban a koronavírus elleni beoltások után. A Paul Ehrlich Institiut és az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által közölt hivatalos adatok rendkívül riasztóak. Mivel ezeket a számokat a tömegtájékoztató médiák elhallgatják, ill. bagatellizálják, ez a „Sürgős felhívás” egy felszólítás is egyben mindenki számára, hogy a jelen adás sokkoló tényeit terjessze!


ÉSZAK-KOREA: A WHO nem hiszi el, hogy egyetlen koronavírusos esetet sem találtak

Észak-Korea jelezte az Egészségügyi Világszervezet felé, hogy június 10-ig több mint 30 000 embert teszteltek koronavírus ellen, de egyetlen fertőzöttet sem találtak. A WHO szakértői kételkednek Észak-Korea állításában, tekintettel az ország rossz egészségügyi infrastruktúrájára és a Kínához való közelségre. Úgy tűnik az ország hosszan tartó COVID-19 korlátozásokra készül, ugyanis nyoma sincs az enyhítéseknek.Az Illinois állambeli Evanston a járványra hivatkozással törölte az amerikai nemzeti ünnep, a július 4-i függetlenség napja megtartását, de megtartja a rabszolgaság eltörlésének napját (Juneteenth)

Ez jól mutatja, hogy az Egyesült Államok mennyire elvesztette a horgonyait. Ha ez nem lenne elég, most szombaton, június 26-án Evanston a Pride Dayt ünnepli, amelyet úgy írnak le, hogy "az LMBTQIA+ közösség és más marginalizált ("hátrányosan megkülönböztetett") közösségek előtti tisztelgés. Ki is van akkor marginalizálva? Nem a heteroszexuális fehér hazafiak?

Jankovics Marcell volt az utolsó reneszánsz emberünk – Hoppál Mihály a Vasárnapnak

Jankovics Marcell egy igazi reneszánsz figura volt, aki nagyszerű alkotások egész sorát hagyta maga után. Egy egészen fantasztikus életművet hozott létre és hagyott ránk, utódokra, melyet kötelességünk megbecsülni – nyilatkozta lapunknak Hoppál Mihály Széchenyi-díjas néprajzkutató, akivel Jankovics Marcell életéről és munkásságáról beszültünk.88 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek