top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:41) 2022.10.29.
Visszatér a normális élet Olaszországban!? Hamarosan visszahelyezik az oltatlan olasz orvosokat és nővéreket a munkakörükbe – közölte pénteken Orazio Schillaci, az új egészségügyi miniszter. A lépést az egészségügyi dolgozók aggasztó hiánya és a Covid-19 esetek csökkenése motiválja. Az új kormány eltörli az 50 év felettiekre kiszabott bírságokat is, akik nem kaptak védőoltást – tette hozzá. A korábbi kormány , az oltásdiktatúra rendelete szerint minden 50 év felettit 100 eurós bírsággal büntettek, ha nem volt hajlandó beoltatni magát. Ez a jogtiprás most megszűnt !


A különleges jogrend fenntartására továbbra is szükség van, hiszen az ukrajnai fegyveres konfliktus elhúzódik.


Az emberek (orosz zászlókkal) az energiaválság súlyosbításával vádolták a politikai vezetőket, és az ország miniszterelnökének lemondását követelték.


A rendszer vele üzen mindenkinek: ha komolyan gondolod a forradalmat, az életeddel fizetsz. Egy jogállamban ennyi idő alatt Budaházyt már vagy elítélték vagy szabadon engedték volna. Egy jogállamban bírósági eljárás dönt a bűnhöz rendelhető büntetésről, nem maga az eljárás a büntetés. Ne legyenek kétségek, ezt Budaházy nem azért kapja, mert felemelte az öklét, hanem azért, mert az államra. Az ő jogai a mieink is. Dicsértessék!


Az összeget Ukrajna az ország újjáépítésére akarja felhasználni.Egy magasrangú amerikai tisztviselő szerint ez egyfajta üzenet Oroszországnak.


Scholz és Macron találtak valamit, amiben egyetértenek: az Egyesült Államok tisztességtelen versenye miatti növekvő aggodalom és az, hogy Európának vissza kell vágnia.


Az orosz védelmi tárca bizonyítékokat nem tett közzé állítása alátámasztására.


A műsorvezető láthatóan meglepődött a meghívott szakértő értékelésén.


A katonai behívó nem jelenti azt, hogy az érintettnek kötelező lesz katonai szolgálati szerződést kötni.


Nincs alternatíva az Ukrajna elleni háborúja miatt Oroszországra kivetett európai uniós szankciók helyett – jelentette ki a német államfő pénteken Berlinben. Frank-Walter Steinmeier a Németország helyzetéről szóló beszédében kiemelte, hogy a háború a hazáját is érinti, és ezért nem nélkülözheti a gazdasági nyomásgyakorlás eszközét.


Az egykori tévés szerint az, hogy egy terrorizmussal vádolt személy ma házi őrizetben várhatja a bírósági ítéletet, arra utal, hogy a végrehajtó hatalom befolyással tudott lenni a bírói karra. (nu, végre egy jó hír; nehogy már egy szivárványos bíróság dönthesse el kénye-kedvére, ki terrorista, ki nem, kit tart lakat alatt, kit nem; akkor már inkább egy választott hatalom)


Egy kínai hadiipari vállalkozó nem mindennapi videót osztott meg, amelyen bemutatja az egyik legújabb fejlesztésű katonai technológiát: egy gépfegyverrel felszerelt robotkutyát, amit egy drón segítségével szinte bárhol le lehet dobni és be lehet vetni az ellenséggel szemben.

... és masszív vérzéssel, ájulással, rosszulléttel járnak több hónapon keresztül, amit fel kell tüntetni a melléktünetek felsorolásánál. Ezt rendelte el az EU szabályozó.


Én a Gyurcsány-kormány alatt jártam katolikus gimnáziumba, amikor nem a háború okozta válság miatt jártunk kabátba az órákra, hanem, mert az akkori kormány elvette az egyházi iskoláktól a támogatást.


A hölgyek mostantól ne csodálkozzanak, ha a mosdóban férfi kollégáikkal futnak össze...!


„Azzal, hogy a Channel 4 szenzációs, hamis Hitler-hírekkel keres olcsó publicitást, nemcsak a zsidó közösséget sérti és bántja, hanem ugyanezt teszi áldozatainak minden hozzátartozójával is”

771 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page