VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (16:45) 2021.08.21.Ne kezdjen az ember istent játszani! – Miklos Lukacs de Pereny a Mandinernek

A mozgalom nemcsak tudományos, technikai vonatkozásai miatt jelentős, hanem azért is, mert globális hálózat, kapcsolatrendszer áll mögötte, és politikai vetületei is vannak. A „negyedik ipari forradalom” – a Világgazdasági Fórum által bevezetett kifejezés ez, amely arra utal, hogy a jövő a biológiai, a technológiai és a digitális rendszerek fúziójáról szól. Vagyis: a transzhumanizmus elvei globális irányelvekké váltak. Látjuk is, mindenhol ez megy: a klímaváltozás elpusztítja a Földet, rasszizmus van, ki kell terjeszteni az állatok jogait és az LMBTQ-jogokat is.


Ismét börtönsziget lett Ausztrália? – Folyamatosak az összecsapások a covid-terror ellen tüntetők és az ausztrál rendőrök között (+videó)

Több mint 1500 rendőr járőrözött Sydney belvárosának utcáin, megelőzendő egy szombatra bejelentett lezárásellenes demonstrációt – írja a Reuters hírügynökség. Az utakat lezárták, a közösségi közlekedés járműveit pedig visszafordították, mielőtt elérték volna a városközpontot.