VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:16)


A német sajtóban már 2017-ben arról ötleteltek, hogy magyar állami vagyont kellene lefoglalni, ha nem fogadunk be migránsokat!

Nem tévedés, ez teljesen komoly. Ha Magyarország nem hajlandó migránsokat betelepíteni, akkor, természetesen némi jogállami hercehurca után, mert a jogállam fontos, simán kirabolnak bennünket. Persze ez valójában nincs benne az EU alapszerződésében, csak le lehet vezetni belőle. A levezetést persze azok intézik, akik bármikor bármilyen jogszabályból, akár egy építési szabályzatból is képesek kimutatni, hogy a nemváltoztatás alapvető emberi jog. Mert ilyen a birodalmi jog. És a lelkük mélyén azért németek is németek maradtak.


Biden Orbán ellenzékét segíti majd

– Számítsanak a legrosszabbra a Biden-adminisztrációtól, olyasmire, mintha Obamáék lennének meghatványozva. Valószínűleg be akarnak avatkozni a magyarországi választásokba is, pénzt adnak a Fidesszel szemben álló civil szervezeteknek, és összedolgoznak a magyarországi ellenzékkel – mondta a Magyar Nemzetnek telefonon Washingtonból John Fonte.


Megvan az első amerikai állam, amelyik megadóztatja a techcégek hirdetési bevételeit

Maryland államban új törvényt fogadtak el, amelynek értelmében akár tízszázalékos adót is kivethetnek a digitális reklámokra.


A bosnyákok is megunták az inváziót: agyonverik a migránsokat

Néhányan kezükbe vették az igazságszolgáltatást és úgy döntöttek, hogy a migránsokkal fognak foglalkozni. Elegük van a migránsok által elkövetett erőszakból. Nem támogatjuk a probléma megoldásának ezt a módját, de ez fog történni, ha a hatóságok semmit sem tesznek polgáraik védelme érdekében. (Megállt bennem az ütő. Borzalmas látni! Éppen úgy ugratnak ma egymás ellen jóravaló embereket, ahogy a világháborúban jóravaló népeket. a Szerk.)


A magyar cipőmárkának egy leszbikus pár jut eszébe a Valentin-napról

Nem sokkal azután, hogy a Szamos Marcipán és a magyarországi LMBTQ-közösség lapja, a Humen Magazin koprodukciójának köszönhetően megszületett a „Love is love” praliné, a Dorko ruhamárka is úgy gondolta, hogy az angolszász világból átvett Valentin-napot az idén érdemes lenne valami kis LMBTQ-dologgal „feldobni”.


Padre Pedro, aki a szemétdomb tetejéről teszi jobbá a világot

Végre kezdenek megjelenni az elfogadható nevek is a békedíjra jelöltek sorában… Méltatlan ugyan, hogy olyan mozgalmakkal kerülnek egy lapra, mint a BLM, de Padre Pedrót ez aligha foglalkoztatja. A missziós atya 30 éve segít a legszegényebbeknek Madagaszkárban. Az Opeka atya által életre hívott társaság eddig több mint 4000 téglaházat épített a nincstelenek számára, és több mint 13 ezer gyermeknek és fiatalnak az oktatását segítette. Ferenc pápa 2019 szeptemberében látogatott el a „barátság városába”, melyet Opeka atya szó szerint egy szemétdob tetején hozott létre a madagaszkári főváros, Antananarivo külvárosában.

„Nemiségre utal” – letiltotta a Facebook a Hetek házasságos címlapját

Kedd reggelre a Facebook elutasította a Hetek legfrissebb lapszámának, és magának az előfizetésnek az elérhetőségét a Bolt funkciójában, mivel a hirdetés „nemiségre utaló módon pozicionál terméket.”


Lemond új épületéről a Freeszfe Egyesület

Közösségi oldalán jelentette be a hírt az egyesület. (Egy hozzászólásból: „Az egyesület februárban alakult. Az alakulásukkal egy időben kereshettek volna saját maguknak helyet. Hol van olyan, hogy egy pár napos egyesület ekkora támogatásban részesül?")

Megállíthatatlan a bűnözéshullám Svédországban

A rendszeres, bevándorló hátterű, erőszakos bűncselekmények már régen sebet ejtettek Svédországon és a csendes többségen, akik északi hidegvérrel továbbra is tűrik, hogy az országból gengszterparadicsom váljon.


A Hágai Bíróság szerint törvénytelen a holland kijárási tilalom és a kormánynak azonnal meg kell szüntetnie azt!

Mint láthattuk lovasrohamokkal, gumibotozó rendőrökkel, vízágyúkkal támadtak Hollandiában azokra, akik a szabadságuk mellett tiltakoztak és a holland kormány sárba tiporta a jogállamiságot. Ráadásul elég brutális felvételek tanúskodtak erről! Íme:

https://t.me/vilaghelyzete/138 Mindez csak súlyosbítja a holland kormányválságot, hiszen maga a kormány is rasszizmus és a sértő családjogi támogatási rendszer miatt bukott meg és volt kénytelen lemondani... Szóval van ott bőven jogállamisági deficit... Most viszont a Hágában működő törvényszék úgy ítélte meg, hogy a kijárási tilalomnak nincs jogi alapja és az emberek jogai megsértésének nevezte azt!

16 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek