VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (09:50)
A Nemzeti Jogvédő Szolgálat szerint sérti az alaptörvényt a multicégek genderlobbija A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ellenkampányt indított a multicégek által is támogatott genderpropaganda ellen. Közleményük szerint az LMBTQ-s lobbi egyebek mellett a gyermekek alaptörvényben rögzített jogait is sérti. A manifesztumot más szervezetek mellett a Mi Hazánk és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom képviselői írták alá.


Davosi keltezésű neokommunizmus

Klaus Schwab terveiben Marx és Engels nagy álma, a világkommunizmus tér vissza döbbenetes erővel.


Szentesi Zöldi László a fiatalokhoz

Ezen azért gondolkodj el, mielőtt a maximumot szánod feltételnek, és azért csalódsz, mert néhány dolgot ez a kormány nem pipált ki, ami neked fontos. Miközben teljesen természetesnek veszel óriási erőfeszítések árán elért eredményeket, amelyekről tíz-tizenöt éve még csak nem is álmodhattál.


Megjelent a kormányrendelet, homoszexuálisok előtt bezárult az örökbefogadási kiskapu Szombat este megjelent a kormányrendelet a Magyar Közlönyben az örökbefogadással összefüggő eljárásrendet módosításáról. Eszerint mostantól Novák Katalin engedélye kell ahhoz, hogy az egyedülállók örökbefogadhassanak, és a homoszexuális párok előtt bezárult az örökbefogadási kiskapu.


Még a Siratófalat is beoltják Jeruzsálemben

Miközben az izraelieket a koronavírus ellen oltják, Jeruzsálem óvárosában a Siratófal kövei is szurit kapnak, amit az orvoslásban használt fecskendőkhöz hasonló eszközökkel injektálnak a kövek repedéseibe — írja a The Algemeiner.

33 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok