VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:01)Kennedy oldalát is lekapcsolta az instagram, mert kételyeit osztotta meg az oltás miatt

A Facebook cégcsoport eltávolította John F. Kennedy volt elnök unokaöccse, Robert F. Kennedy Jr. – 800 000 feliratkozóval rendelkező oltáskritikus – Instagram-oldalát. A technológiai óriás a közelmúltban fokozta offenzíváját az általa Covid-19 félretájékoztatásnak tartott információkkal szemben.


Német alkotmánybíró: senki se legyen engedetlen pusztán azért, mert nem ért egyet a lezárásokkal

A német alkotmánybíróság elnöke szerint a járványügyi korlátozások jogállami megoldásoknak minősülnek, és épp az tesz a német alkotmányos rend ellen, aki e korlátozások ellen fellázad.


Elkészült a néppárti recept a Fidesz jogainak csorbítására

Exkluzív: a lapunk birtokába jutott dokumentum szerint az EPP túlzó, szigorú és a tagpártok soraiban is példátlan reformötlettel szalámizná fel magát.


Gulyás Gergely: Védettséget igazoló okmányt vezet be a magyar állam

Ilyet az kaphat, akit kétszer beoltottak, vagy átesett a fertőzésen.


Instagram-posztjai miatt rúgta ki a Disney a Star Wars konzervatív színésznőjét

A konzervatív beállítottságú hollywoodi színésznő, Gina Carano, aki Disney+ "The Mandalorian" Star Wars sorozatában játszott, a múltban számos politikai véleménynyilvánításával váltotta ki rajongói haragját, melyekkel az amerikai választási csalásról írt, vagy a maszkviselés ellen foglalt állást.


A YouTube törölte a nemzetközi életvédő oldal csatornáját és minden videóját Szerdán kora délután értesítette a LifeSiteNews hírlevél-feliratkozóit, hogy a YouTube váratlanul eltávolította csatornájukat és minden tartalmukat az oldaláról. A rendkívül népszerű életvédő oldal ezzel a tiltással elvesztette a kapcsolatot mintegy 300 ezer feliratkozójával.


Nem térdelt le az ír és a walesi rögbiválogatott az antirasszista üzenetre

Ezt megelőzően Anglia és Skócia szombati mérkőzésén a 30 játékos közül 14 nem volt hajlandó letérdelni.


Szegedi tudósok bizonyították: segít a tuberkolózis oltás a COVID ellen A BCG-oltás és a koronavírus-fertőzés immunológiai kapcsolatát térképezték föl az SZTE kutatói.

38 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek