top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:55) 2021.07.21.Koronavírus gyorstesztet fejlesztő céget vett közösen Soros György és Bill Gates – közölte a Forbes. A lap szerint a brit Mologic megvásárlásával a milliárdosok az egészségügyben tapasztalható globális egyenlőtlenségeket szeretnék mérsékelni, valamint mindenki számára elérhetőbbé tennék a megfizethető, korszerű orvosi technológiákat. A tranzakciót a milliárdosok alapítványai bonyolítják le, és létrehozzák a Global Acces Health nevű új vállalkozást is.


A kamara által javasolt módosítás magába foglalná, hogy amennyiben a munkavállaló nem él az oltás lehetőségével, akkor adott esetben áthelyezhető lenne egy olyan pozícióba, ahol nem veszélyezteti a kollégákat és az ügyfeleket. Parragh László szerint tömeges jelenség az, hogy a munkáltató elbocsátotta azokat a munkavállalókat, akik nem éltek az oltás lehetőségével. Ilyen esetekben azonban a munkaadó nem indokolhatja ezzel a munkavállaló elbocsátását, így egyéb indokokkal mondott fel nekik. AMENNYIBEN ELFOGADJÁK A KAMARA JAVASLATÁT, JOGSZERŰEN ALKALMAZHAT SZANKCIÓKAT A MUNKÁLTATÓ A MUNKÁSOKKAL SZEMBEN.


Pár héttel ezelőtt megjelent a nemzetközi sajtóban, hogy Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója egy roppant cinikus hangvételű NBC interjúban nyíltan kijelentette, hogy a gyógyszergyártó mamutvállalat Izraelt tekinti „legnagyobb kísérleti laboratóriumának” a covid kísérleti szerek lakossági, tömeges kipróbálásán.


A szociáldemokrata "Enhedslisten" és a "De Radikale" azt szeretné, hogy a dán állam négy év alatt 20 millió dán koronát különítsen el a lengyel nők abortuszának "segítésére" Dániában – írja helyi információkra hivatkozva az Erdély.ma dániai tudósítója. A Liberális Párt is támogatja a javaslatot.


Szerdán a Facebook oldalára feltöltött videóban jelentette Orbán Viktor magyar miniszterelnök, hogy népszavazást kezdeményeznek a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban, miután "Brüsszel az elmúlt hetekben egyértelműen megtámadta Magyarországot" emiatt.


59 SZÁZALÉKUK FOGADTA EL MINDKÉT VÉDŐOLTÁST A KORONAVÍRUS ELLEN, 18 SZÁZALÉK EGYÁLTALÁN NEM AKARJA BEOLTATNI MAGÁT, MÍG AZ OLTAKOZNI TERVEZŐK ARÁNYA MINDÖSSZE 7 SZÁZALÉKRA TEHETŐ. Megdöbbentő eredményt hozott az Economist és a YouGov felmérése, melynek keretében 1500 felnőtt amerikai polgárt kérdeztek meg azzal kapcsolatban, hogy szerintük a kormány a vakcinákon keresztül mikrocsipet ültet-e a lakosságba. A megkérdezettek 5 százaléka szerint mindenképpen így van, míg 15 százalékuk szerint az állítás valószínűleg megfelel a valóságnak.


Az emberek viszont most már visszautasítják, ellenállnak és lázadnak!

Őrület 4.0 következik?

123 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page