top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:00) 2021.11.02.

Dr. Somos András jogász és Dr. Tóth Sándor virológus beszélgetnek az emberek átveréséről és jogaik tudományosan teljesen alaptalan megfosztásáról a pLandémia kapcsán.


Az elmúlt napokban, Romániában az egyik leggyakrabban emlegetett és legnagyobb indulatokat kiváltott történése a tervbe vett ,úgynevezett „oltási igazolvány”, azaz az a covid-bárca, mely lekörözve a hitleri rémuralom sárga csillagos zsidótörvényét, egy minden képzeletet felülmúló diszkriminációt szeretne a 21. századi társadalomban meghonosítani. Oltottakra és oltatlanokra akarják választani a társadalmat, komoly szociális, gazdasági és lélektani ellentéteket kreálva az emberek között.


A Fauci és bandája által kitalált és Kínában legyártatott biofegyver vírussal a világ összes lakosát megtámadták, majd az ugyancsak általuk kifejlesztett “csodavakcinát “ a világ összes lakosára ráerőltetik lassan. És kiderült a VAKCINA NEM MŰKÖDIK! A vakcina halált és örök életre szóló betegséget okoz sokaknak! Tudjátok hányan haltak bele a Földkerekségen?


Nyíregyháza közelében található Bige László hatalmas birtoka. Van itt minden: speciális vizesárok, helikopterleszálló, saját vadaspark, tórendszer hidakkal és őrszázad, quadokkal felszerelve.


A korábban Vay Mártonként ismert újságíró és aktivista szerint nem több lett a transznemű, hanem azok lettek többen, akikből a társadalom nem verte ki a transzneműséget.


"Nem maradhatok tovább csendben. Nem tudom többé csendben elfogadni azt, ami a munkáltatómnál, a köztévénél másfél éve folyik."


A Covid-19 oltás elleni tüntető tűnt fel Melbourne, Ausztrália egyik legnagyobb városának központjában a Times of Israel beszámolója szerint. A férfi a náci koncentrációs táborok rabjaira emlékeztető ruhát viselt és egy táblát hordozott, melyre az volt írva: „A történelem ismétlődik”. A csíkos-ruhás férfi mindeközben oltásellenes rigmusokat skandált.


“Az emberiség egész történelme során még soha nem volt olyan politikai elit, amely őszintén aggódott volna az átlagemberek jólétéért. Miből gondolja bármelyikünk is, hogy ez most másképp van. – Christine Anderson Európai Parlament.”


„Ez a hihetetlen kijelentés (hogy Bident a szentatya biztatta áldozásra) leleplezi az igazi arcát azoknak, akik képesek kompromittálni és manipulálni a pápát, csak hogy lemossák a lelkiismeretükről az ártatlanul megölt áldozatok vérét.”


David Beasley, az ENSZ Világélelmezési Programjának főigazgatója a közelmúltban felhívást intézett a milliárdosokhoz: kijelentette, hogy 6 milliárd dollárra lenne szükségük, hogy meg tudjanak menteni 42 millió embert, akik „szó szerint meghalnak, ha nem érjük el őket”. A világ leggazdagabb embere, Elon Musk erre úgy reagált, hogy hajlandó kifizetni az összeget, ha az ENSZ igazolni tudja ezeket a számokat.


Leállította internetes szolgáltatásait Kínában a Yahoo amerikai internetes vállalat, amely utolsó, Kínában található telephelyét 2015 márciusában számolta fel – számolt be internetes kiadásában kedden a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.


A halálos vakcina-szúrások terén Amerikában elérkezett a fordulópont. Milliók jutottak a felismerésre, hogy az oltás zsarnokok egyre őrültebb követeléseinek való megfelelés csak még több szenvedéshez és halálhoz vezet. Nem tudunk "engedelmeskedni” a szabadság felé vezető úton...különösen akkor, ha a betartásukat követelők hataloméhes bűnözők és pszichopaták.


Egy hónapon keresztül a "Walliserkanne" étterembe bárki betérhetett: oltott és oltatlan egyaránt. A helyzet a múlt hétvégén eszkalálódott. Szombaton a rendőrség betontömbökkel zárta el az étterem bejáratát. A házigazdákat vasárnap letartóztatták – fizikai erőszakot alkalmazva. Egy szemtanú szerint a rendőrség rendkívül brutális volt a letartóztatás során. A rendőrök falkaként ököllel és cipővel támadtak a családra – és mindezt figyelmeztetés nélkül.

Erre mondja az oltásterrort irányító politikai vezetés: “NINCS KAPCSOLAT”


Kincses Gyula MOK elnök menesztéséért, a MOK etikai megtisztításáért, a tisztánlátó orvosokkal való párbeszédért, a kovid gyerekoltások és a kötelező kovid felnőtt oltások ellen tüntetünk.267 megtekintés

コメント


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page