top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:02) 2022.01.22.
Bemutatták dr. Zétényi Zsolt jogász tanulmányát, a kommunizmus eddig elhallgatott áldozatairól

Zétényi Zsolt az eseményen hangsúlyozta: a Váry Albert egykori koronaügyész-helyettes által a 1919-es Tanácsköztársaság vörösuralmának áldozatairól 1920-ban megjelentetett jelentéshez hasonló összefoglaló az 1944-től számított több évtizedes kommunista diktatúra halálos áldozatairól nem készült. “A mi kísérletünk (…) egy indító anyag” – mondta.


AUSZTRIA: Elsőként vezetik be az általános érvényű koronaoltási kötelezettséget A kötelező védőoltás minden 18. életévét betöltött állampolgárra vonatkozik. Ez alól kivételt képeznek a várandós nők és azok, akik egészségügyi okokból nem kaphatnak védőoltást. Aki átesett a betegségen ideiglenesen mentesülnek az oltási kötelezettség alól a Covid-19 fertőzést követő 180 napig. (...) "Ennek a kényszernek a bevezetése óriási támadás az ausztriai nép szabadsága ellen, támadás a lakosság emberi méltósága ellen” – mondta Herbert Kickl, az FPÖ vezetője.


Olyan sok a fertőzött Izraelben, hogy a gyerekeknek eltörlik a karantént Izrael többé nem követeli meg az oktatási rendszerben tanuló gyerekektől, hogy házi karanténba vonuljanak, ha fertőzött személlyel érintkeztek, mert a koronavírus omikron változata nyomán olyan tömegesen fertőződtek meg, hogy a karantén teljesen megbénítaná az ország oktatási rendszerét.


HATALMAS CSALÁST LEPLEZTEK LE ANGOL ÉS NÉMET KUTATÓK A HALÁLOZÁSI STATISZTIKÁBAN

Christof Kuhbandner, a Regensburgi Egyetem professzora egy angliai tanulmányt követve, furcsa kilengésekre lett figyelmes a németországi oltatlanok halálozási statisztikájában.

Mint kiderült, az első két hétben, amikor igen sok oltott hal meg az oltás következtében, még nem számolják azokat oltottnak, csak a két hét leteltével. Németországban ez a szám napi kb. 700 főre tehető az oltási napokon! Magyarországon az a népesség alacsonyabb számát és alacsonyabb átoltottsági mutatóját figyelembe véve akár napi 40-50 főről beszélhetünk!


„Mi fán terem a genderideológia, és milyen gyümölcsök várhatóak még erről a fáról?” Székely János szombathelyi megyéspüspök tanulmánya a Magyar Kurírban. Milyen fán termettek ezek a gyümölcsök? A gender ideológia szellemi gyökerei szélsőségesen liberális és baloldali gondolkodók eszméi. Csak néhány tipikus mondatot idézek tőlük.

Az egyik távoli szellemi előfutár Friedrich Nietzsche. Ő arról írt, hogy „a kereszténység megmérgezte a szerelmet”. Az nem halt ugyan bele, de rosszasággá torzult. A modern nyugati ember azonban „megölte az Istent”, hogy „emberfölötti emberré” válhasson, „túl jón és rosszon”.

Bill Gates figyelmeztet: gyorsabban terjedő, halálosabb és súlyosabb megbetegedéseket hozó vírusok jöhetnek

Bill Gates a koronavírusnál sokkal súlyosabb világjárványok kialakulásának lehetőségére figyelmeztetett, és felszólította a világ kormányait, hogy több milliárd dollárral járuljanak hozzá a következő globális fertőzésre történő felkészüléshez - írta személyes blogján a milliárdos.


124 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page