VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:03) 2021.08.18.Izrael figyelmeztet: a védőoltás enyhíti, de nem győzi le a Deltát

Izraelben a világon az egyik legmagasabb a COVID-19 elleni átoltottsági szint, a 12 éves és idősebbek 78%-a teljesen be van oltva, túlnyomó többségük a Pfizer vakcinájával. Ennek ellenére az ország most a világ egyik legmagasabb fertőzési arányát regisztrálja, egymillió lakosra naponta közel 650 új megbetegedés jut – írja a Sciencemag.


Bíró Éva: "Global Leaders For Tomorrow". És Orbán Viktor (is)

A mai Füllmich-féle ülésen Ernst Wolff gazdasági szakértő beszélt a World Economic Forumról (WEF) és ennek szerepéről abban, hogy az egész világ jelenleg egy irányba halad. A WEF-ot 1971-ben alapította az akkor 33 éves gépészmérnök végzettségű német Klaus Schwab, aki már akkor nagyon érdeklődött a digitális technológia iránt. A legelső összejövetelen 1992-ben már részt vett az az Angela Merkel (...) De nemcsak ő. Ott volt Nicolas Sarközy, Tony Blair, Manuel Barroso, sőt, Orbán Viktor is.


Levélben zsarolja Fényeslitkét belga testvérvárosa a gyermekvédelmi törvény miatt

Fényeslitke polgármestere levelet kapott belga kollégájától, miszerint ha nem határolódik el a magyar település a gyermekvédelmi törvénytől, akkor a belgák megszüntetik a testvérvárosi viszonyt.


Eltört a szivárványzászló rúdja Kabulban

A nyugati civilizáció elvesztette életerejét. Mi lenne jelképesebb annál, mint az, hogy júniusban még a Pride-ot ünnepelte Amerika kabuli nagykövetsége, ma pedig a tálib barbárok elől menekülnek