top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:05) 2021.12.27.





Az új-zélandi kormány ugyanis bejelentette, hogy a COVID-19-el kórházba szállított betegeken eutanáziát lehet végrehajtani, azaz “halálba segíteni”: MEGGYILKOLNI őket, ha az orvosok úgy döntenek, hogy a beutalt vagy erőszakkal kórházakba deportált covid-betegek szerintük nem élnék túl a betegséget – adta hírül a Catholic Harald.


Az új járványügyi intézkedések értelmében az éttermek és bárok továbbra is nyitva lehetnek, a kulturális létesítményeknek viszont be kell zárniuk.


Akik még mindig abban reménykednek, hogy amennyiben elfogadják a korlátozásokat, a zsarolást, a rájuk kényszerített oltásokat, akkor minden majd vissza fog állni a régi kerékvágásba, azok nem csak önmagukra és családjukra életveszélyesek, hanem az egész emberiségre, és sejtelmük sincs arról, hogy egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen...




Érdekes módon nem találok olyan szenzációs szalagcímeket, hogy : „HIÁBA KAPOTT KÉT PFIZERT AZ ISMERT SZÍNÉSZ, MÉGIS LÉLEGEZTETŐ GÉPEN HUNYT EL” vagy : „ BEOLTOTTÁK UGYAN, DE AZ OLTÁS SEMMITŐL NEM VÉDTE MEG, ÉS ELHUNYT AZ ISMERT SZÍNÉSZ” vagy netán: „HA NEM OLTJÁK BE, LEHET NEM BETEGSZIK MEG?", esetleg így: „VAJON NEM AZ OLTÁS MELLÉKHATÁSA MIATT HUNYT EL DAMU ROLAND?”


A zsidó állam 100 ezer adagot rendelt aPaxlovid nevű készítményből.


Elon Musk: a woke ideológia fenyegeti a civilizációnkat Elon Musk a múlt héten a The Babylon Bee-nek adott interjújában az emberiség elleni egyik legnagyobb fenyegetésének nevezte a szélsőbaloldali ideológiát.


Likud képviselő a kovidos korlátozásokról: ,,Csak a koncentrációs táborok hiányoznak” Gadi Jevarkant kitessékelték egy ülésről, miután felháborodottan tiltakozott a járványintézkedések ellen.


Meggyőzte Ausztria példája, így amíg korábban ellenezte, mára támogatja a kötelező oltás ötletét a cseh államfő, Milos Zeman. Az elnök hagyományos karácsonyi szónoklatában beszélt erről. (van az az életveszélyes fenyegetés... – a Szerk.)





A 31 betegből: 4 oltatlan, 24 oltott, 3 beteg oltási anamnézise nem ismert. Az oltott betegek vakcina eloszlása: 11 Sinopharm 7 Pfizer 3 Astra Zeneka 1 Moderna 0 Janssen 0 Szputnyik +2 oltott, de nem tudják mivel.

















773 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page