VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:36)


Séta az emberi jogokért, 2021. március 20.

Pár ezer ember úgy döntött, hogy sétára indul a globális fenyegetések és megszorítások elleni nemzetközi megmozdulások mellett kiállva. Remélem azt nem kell senkinek már elmondani, hogy ez egy egyetemes alapvető emberi jog. Nincs még rendeletileg sem megtiltva. Egy szabad ország szabad, felnőtt polgárai sétáltak, minden törvényt betartva. Nem voltak sem rasszista, sem más jellegű negatív szándékok, cselekedetek. Ez az amit a rendőrség tárt karokkal várt és megakadályozott. Ezért arra szólítok fel minden honfitársamat, hogy ne fizessen ki jogtalanul kiszabott bírságot, csatlakozzatok a Jogvédő akciónkhoz.


„Le a maszkokkal, nemet mondunk az oltásra” – tüntetések Bukarestben

A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések ellen tiltakoztak szombaton Bukarestben két helyszínen, a Victoriei és az Egyetem téren.


A Parlamentből dobták a mélybe Szőts András színészt a Lenin-fiúk

Megszurkálták, agyonverték, majd a Parlament harmadik emeletéről egy aknába dobták a testét a Lenin-fiúk. A mártírhalált halt színész, Szőts András 37 évesen lett a vörös terror áldozata 1919-ben.


Identitástolvajok: fekete latinának hazudta magát, karriert csinált belőle

A woke ideológia tragikomikus képviselői azok, akik elnyomott csoportok tagjának kezdik hazudni magukat – és ebből akár egyetemi karriert is építhetnek maguknak, amíg le nem buknak.









Beesett koronás vicc















74 megtekintés