VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:10) 2021.08.23.Szijjártó: Csak az oltás véd meg minket a járványtól

A külügyminiszter Tedrosz Adhanom Gebrejeszuszt, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatóját fogadta Budapesten. (Aki rendszeres olvasója Mindennapi Szemezgetésünknek, pontosan tudja, hogy a címbe foglalt állítás szemenszedett hazugság – a Szerk.)


Nem lehet egyszerre a szabadságot és a covid terrort is szolgálni: Saját támogatói hurrogták le Trumpot, mikor az oltásra buzdította híveit

Nagyon sok olyan vélemény látott már napvilágot, hogy Donald Trump volt amerikai elnök megnyerte volna a választásokat, ha nem kezdi támogatni a covid kísérleti vakcinával való oltakozást, hanem az elején fellép az egész covid-hadművelet ellen. Legalábbis leghűségesebb hívei ezt várták és várják tőle el, de Trump elég furcsán és ellentmondásosan nyilatkozik a covid terror és a kísérleti vakcina kapcsán.


Hadat üzentek a kamionosok a covid-náciknak: Blokád alá akarják vonni egész Ausztráliát – figyelmeztetik az embereket vásároljanak be élelmiszerekből

A különböző közösségi videó megosztókon hoztak nyilvánosságra felhívást az ausztráliai kamionsofőrök, melyben közölték, hogy az egész országot kamionblokád alá fogják vonni egy-két napon belül, így tiltakozva az egyre brutálisabb covid diktatúra ellen.


USA: Az egyetemek akár COVID-díjat is felszámíthatnak a nem oltott hallgatóknak

A nyugat-virginiai Wesleyan College oltatlan hallgatóinak már biztos, hogy ősszel "COVID -díjat" kell fizetni. Az alabamai Birmingham–Southern College-ban pedig fizetni kell a kötelező heti tesztelésért. A West Virginia Wesleyan College minden oltatlan hallgatótól 750 dollár vissza nem térítendő díjat követel. Ott a hallgatóknak nem kötelező az oltás beadása, de az NBC szerint az őszi félév előtt így kívánják ösztönözni őket.