VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:29)


Piszkos háború, piszkos intrika (Mibe halt bele Jálics Ferenc?)

A 84 éves Jorge Mario Bergoglio, a mostani Ferenc pápa, mintegy 60 évvel ezelőtt szeminaristaként találkozott először Jáliccsal, akit akkor már Franz Jalicsnak hívtak. Életük furcsa módon összefonódott. (...) Engem az is zavar, hogy a magyar nyelvű sajtó nem említette, Jalics koronavírusos volt, és az Independent Catholic News hírügynökség szerint halála előtt egy nappal engedték ki egy budapesti kórházból. Csak eggyel több rejtély. (És akkor még egy rejtély: Jálics Ferencet halála előtt beoltották – tehát ez is kiválthatta "koronavírusos" halálát, l. idevágó cikkeinket. – a Szerk.)


A holland balliberális politikusok már arabul is kommunikálnak

Feltételezhetnénk, hogy a Hollandiában élő emberek, különösen a szavazati joggal rendelkezők elégséges szinten ismerik az ország nyelvét ahhoz, hogy minimálisan a politikai szlogeneket is megértsék. Úgy tűnik ez nem így van írja az Erdély.ma hollandiai tudósítója.


Spanyolországban elszabadult az erőszak, a baloldal a terrorizmust éltető énekes mellé állt

Harmadik napja tartanak a zavargások Spanyolországban, miután letartóztattak egy rappert, aki a terrorizmust éltette, dalszövegeiben pedig erőszakra buzdított, valamint rágalmazta a királyi családot.


871.BEKIÁLTÁS: A tőke szereti a neonácikat