top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:27) 2021.11.29.


Kérem, tekintse levelemet az angol jog szerinti „Notice of Liability”-nek. E levél kézhezvételét követően senki előtt nem állíthatja, hogy nem volt tudomása arról, hogy a Covid-19 körül zajló lezárások, járványügyi pánikkeltés és nyomában az „oltások” erőltetése egy orbitális csalás-sorozat részét képezik, amit nemzetközi szervezetek, mint például a WHO, kormányok, vagy azok szervei, mint az USA járványügyi központja, a CDC[1], az USA gyógyszerügynöksége, az FDA[2] vagy akár az Ön által oly sokszor ostorozott brüsszeli bürokrácia egyik gyöngyszeme, az Európai Gyógyszerügynökség követtek el és követnek el folyamatosan.


Újabban pedig a megnövekedett halálozás az oltásoknak nevezett injekcióktól van.


A probléma az, hogy nagyon sok oltott pozitív lesz, és ezeknek az oltottaknak sokkal hosszabb kórházi kezelésre van szükségük, tehát időben hosszabb. Tehát abból indulunk ki, hogy lényegesen több beteget kell ellátnunk azonos idő alatt, mint az előző évben!


Novemberre a férfi és női nemet teremtett nemként azonosítók aránya 72,2 százalékra nőtt, míg az azok megválaszthatóságát támogatóké 17,3 százalékra csökkent.


Ez tehát azt jelenti, hogy a toxicitásuk tovább fog halmozódni, ugyanis ezek a lipidek – függetlenül attól, hogy melyik antigént célozza meg az oltás hatóanyagát célba juttató technológia – mindig ugyanazok lesznek, legalábbis elvileg. Tehát ez a baj megmarad, megrekedünk benne, minthogy ez valójában olyan technológia, amelyet arra terveztek, hogy megmérgezze az embereket. Bizony mondom, hogy arra. Biokémiai kutatóként, farmakológiát és toxikológiát tanító orvosként ez jól átgondolt véleményem. (a Szilaj Csikóról átvett cikk)


MINDEKÖZBEN minden más korábbi domináns halálok visszaszorult. TE elhiszed, hogy a kórházi ellátás minősége és biztonságossága a járvány közepén jelentősen javult? Elhiszed, hogy a megelőző-szűrő rendszer egyre jobb állapotban van? Hogy a nemcovid-szcéna újabb és újabb vívmányai éppen dögivel kapnak támogatást, figyelmet, reklámot? Hogy pl. a multirezisztens kórokozók által terjesztett kórházi fertőzések már kisebb veszélyt jelentenek és covid nélkül jobbak a kórházi esélyeid, mint két éve?


Méreginjekció, amit 6 havonta be akarnak neked adni, örökké (jól olvastad).


Idézzünk itt a koronavírus oltásokkal kapcsolatban két egymásnak ellentmondó, egymást kizáró állítást. Az ország lakossága vagy az egyikkel, vagy a másikkal ért egyet.


Felszólítom az uralkodókat, politikusokat és vallási vezetőket! Értelmiségieket és minden jó akaratú embert, hogy EGYESÜLJENEK EGY SZÖVETSÉGBEN.


Fel fogjak ajánlani neked ingyen. Azt fogjak mondani, higy sokkal könyebb lesz az életed, mint a 4G vel.

Meg akartak győzni téged,hogy a maszk véd és a injekció biztonságos! Akik ezt mondták hazudtak. De tudd meg, ugyanezek az emberek fognak téged rábeszélni az 5G- re is. Ne higgy nekik!


387 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page