top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:27) 2022.09.20.
Egy pearl harbori nagyságrendű stratégiai meglepetés küszöbén állunk? Robert C. Castel jegyzete.


Ha gyorsan sorkatonákat akarnak küldeni Luhanszkba és Donyeckbe, hadiállapot nélkül.


A török elnök Üzbegisztánban beszélgetett az orosz vezetővel, most elmondta, miről.


Milorad Dodik hamarosan találkozik az orosz elnökkel, hogy megvitassa vele többek között a „Nyugat viselkedését”.


Igor Kirillov kijelentette, hogy az amerikaiak elismerték ezeket a tényeket Genfben.


Öten meghaltak.


Piotr Wawrzyk lengyel külügyminiszter-helyettes szerint Brüsszel törekedni fog arra, hogy elrettentő példát statuáljon azon kormányok felé, amelyek nem követik az ő politikai irányvonalát.


Bár az izraeli társadalom és politika befolyásolása érdekében az izraeli baloldali csoportoknak juttatott európai pénzek témája nem újdonság, a legújabb kutatásokból kiderül, hogy...


Erdogan a hivatalos egyeztetés során az amerikai zsidó szervezetek vezetőinek elmondta, hogy szerinte az antiszemitizmus „emberiség elleni bűncselekmény”.


A szexuális elbizonytalanodás jelensége iránti tapintatot és érzékenységet meg nem tagadva, de mégis fel kell tenni a kérdést: hogy fog itt gyerek születni. S ahelyett, hogy a döntéshozók megkongatnák a vészharangot, hogy a történelmi családmodell szétesésével Európa ki fog halni, a könnyen kiszámítható demográfiai katasztrófa semmilyen szinten nincs tematizálva, sőt a krízistünet úgy van bemutatva, mint valamiféle történelmi haladás szükségszerű következménye. Kicsit drámaian fogalmazva, de a valóságalapot nem nélkülözve, azt kell mondjuk, ez az ideológia a megtervezett kihalás programszintű támogatása.


Az End Time Word Ministry pünkösdi egyház hittérítői egy kereskedelmi hajóval utaztak Uganda Nakasongola körzetből Apac kerületbe azzal a céllal, hogy ott templomot építsenek. Útközben vallási vitába keveredtek több muszlim utassal és a konfliktus tragédiával végződött. Az esetről a csoport egyetlen keresztény túlélője számolt be a Morning Star News-nak.
Az egyesek által zseninek tartott, önmagát nárcisztikusnak nevező Hodász Atya útja eddig. Portré.Hármas iker gyerekek születtek, egészségesek, vidámak, nevetősek, szépek. Két fiú és egy lány. Kilenc hónapos korukban elvitték a kötelező oltásra a babákat. Hazatérve már délben a kislány csak plafont nézte meredten. Gyönyörű, egészséges babából növény lett. Estére a fiúkkal is ugyanez történt, mindhárman autisták lettek.

A hatóságok azt mondták nekünk, nem indíthatnak pert, mert aláírtuk, hogy beleegyezünk a gyerekeink oltásába. Tudja meg mindenki, hogy a hatóságok hazudtak nekünk!


Ezeket a törvényeket pedig nem azért léptetik életbe, hogy nekünk, embereknek jobb legyen. Valami nagyon hatásos gyógyanyag lehet a parlagfű tehát ez alapján levezetve, feltételezheti az ember. Az igazság pedig az, hogy a parlagfű is hatékony rákgyógyszernek számít. Van, aki egyenesen teával fogyasztja ezt a növényt. Olyan sok mérgezett ételt és italt fogyasztanak az emberek a földön, legalább megtehetnének bizonyos lépéseket az ügyben, hogy ez ne így legyen. De nem tesznek, ehelyett a parlagfüvet tiltják és üldözik többek között, méghozzá csaknem paranoiás módon.

739 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page