top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:27) 2022.09.20.
Az elemzés végzetes kimenetelű patológiái

Egy pearl harbori nagyságrendű stratégiai meglepetés küszöbén állunk? Robert C. Castel jegyzete.


Moszkva számára az annektálás a legegyszerűbb megoldás

Ha gyorsan sorkatonákat akarnak küldeni Luhanszkba és Donyeckbe, hadiállapot nélkül.


Erdogan: Putyin véget akar vetni a háborúnak

A török elnök Üzbegisztánban beszélgetett az orosz vezetővel, most elmondta, miről.


Támogatja az orosz inváziót a boszniai szerbek vezetője

Milorad Dodik hamarosan találkozik az orosz elnökkel, hogy megvitassa vele többek között a „Nyugat viselkedését”.


Az Egyesült Államok szegényeken és mentális ápoltakon végzett biológiai kutatásokat Ukrajnában, jelentette be egy orosz tábornok

Igor Kirillov kijelentette, hogy az amerikaiak elismerték ezeket a tényeket Genfben.


Rendőrök tüzet nyitottak Iránban az őrizetbe vett fiatal nő halála miatt tüntetőkre

Öten meghaltak.


Lengyel külügy: Az Európai Bizottság célja a magyar kormány leváltása

Piotr Wawrzyk lengyel külügyminiszter-helyettes szerint Brüsszel törekedni fog arra, hogy elrettentő példát statuáljon azon kormányok felé, amelyek nem követik az ő politikai irányvonalát.


Németország az Izrael-ellenes civil szervezetek legnagyobb támogatója

Bár az izraeli társadalom és politika befolyásolása érdekében az izraeli baloldali csoportoknak juttatott európai pénzek témája nem újdonság, a legújabb kutatásokból kiderül, hogy...


Erdogan amerikai zsidó vezetőknek elmondta, hogy Izraelbe tervez látogatni

Erdogan a hivatalos egyeztetés során az amerikai zsidó szervezetek vezetőinek elmondta, hogy szerinte az antiszemitizmus „emberiség elleni bűncselekmény”.


A zsidó-keresztény alapú Európa tudatos felszámolása zajlik

A szexuális elbizonytalanodás jelensége iránti tapintatot és érzékenységet meg nem tagadva, de mégis fel kell tenni a kérdést: hogy fog itt gyerek születni. S ahelyett, hogy a döntéshozók megkongatnák a vészharangot, hogy a történelmi családmodell szétesésével Európa ki fog halni, a könnyen kiszámítható demográfiai katasztrófa semmilyen szinten nincs tematizálva, sőt a krízistünet úgy van bemutatva, mint valamiféle történelmi haladás szükségszerű következménye. Kicsit drámaian fogalmazva, de a valóságalapot nem nélkülözve, azt kell mondjuk, ez az ideológia a megtervezett kihalás programszintű támogatása.


Öt keresztényt vízbe fojtottak, mert nem tagadták meg a hitüket

Az End Time Word Ministry pünkösdi egyház hittérítői egy kereskedelmi hajóval utaztak Uganda Nakasongola körzetből Apac kerületbe azzal a céllal, hogy ott templomot építsenek. Útközben vallási vitába keveredtek több muszlim utassal és a konfliktus tragédiával végződött. Az esetről a csoport egyetlen keresztény túlélője számolt be a Morning Star News-nak.


13 éves kislány, mint antikrisztus: ördögi mesét sugároz a DisneyEgy vakvágányra futott influenszer-pap históriája

Az egyesek által zseninek tartott, önmagát nárcisztikusnak nevező Hodász Atya útja eddig. Portré.


Anat Zahor megváltoztatta a borítóképét


Izrael: hármas tragédia! Gyönyörű, egészséges babából növény lett

Hármas iker gyerekek születtek, egészségesek, vidámak, nevetősek, szépek. Két fiú és egy lány. Kilenc hónapos korukban elvitték a kötelező oltásra a babákat. Hazatérve már délben a kislány csak plafont nézte meredten. Gyönyörű, egészséges babából növény lett. Estére a fiúkkal is ugyanez történt, mindhárman autisták lettek.

A hatóságok azt mondták nekünk, nem indíthatnak pert, mert aláírtuk, hogy beleegyezünk a gyerekeink oltásába. Tudja meg mindenki, hogy a hatóságok hazudtak nekünk!


A parlagfű és kannabisz jótékony hatásai

Ezeket a törvényeket pedig nem azért léptetik életbe, hogy nekünk, embereknek jobb legyen. Valami nagyon hatásos gyógyanyag lehet a parlagfű tehát ez alapján levezetve, feltételezheti az ember. Az igazság pedig az, hogy a parlagfű is hatékony rákgyógyszernek számít. Van, aki egyenesen teával fogyasztja ezt a növényt. Olyan sok mérgezett ételt és italt fogyasztanak az emberek a földön, legalább megtehetnének bizonyos lépéseket az ügyben, hogy ez ne így legyen. De nem tesznek, ehelyett a parlagfüvet tiltják és üldözik többek között, méghozzá csaknem paranoiás módon.

739 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page