top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:43) 2021.09.02.Hatályba lépett Texas államban szerdán az az úgynevezett "szívhang" törvény, amely a terhesség hatodik hetétől – azaz amikor először kimutatható a magzati szívverés - megtiltja az abortuszt –, számolt be szerdán az amerikai sajtó. A döntéssel abortuszjogi szervezetek szerint a terhességmegszakítások 90 százaléka ellehetetlenedik.


A hatóság bejelentése szerint véget kell vetni a műsorokban az „ízléstelenségeknek, például a férfiak elnőiesedésének, illetve a rajongás kultúrájának”. A programokban nem szerepelhetnek „közönséges” internetes hírességek, botrányok és a gazdagsággal való hivalkodás. Hétfőn jelentette be a kínai sajtófelügyelet azt is, hogy jelentősen csökkentették azt az időt, amelyet a 18 év alattiak online játékkal tölthetnek...


Az emberek egyre ingerültebbek, hiszen már a vak is látja, az egész Covid19 mizéria egy gigászi hazugságáradat, előre megírt forgatókönyv szerint, hamisított statisztikák és vírusdetektálásra alkalmatlan PCR tesztek alapján zajlik, és nem a vírus, hanem a covidprotokoll gyilkol a világtól jól elzárt úgynevezett covidosztályokon, hogy az emberiséget egy őrült pszichopata elit tagjai eljuttassák oda, hogy kötelezővé akarnak tenni egy géntechnológiás, kísérleti szert, ami köszönő viszonyban sincs semmilyen védőoltással.


A bulgáriai éttermeket és bárokat szeptember 7-től este 10 órakor be kell zárni, és a fedett sportversenyeket nézők nélkül kell rendezik – mondta a bolgár egészségügyi miniszter. Bulgária a legkevésbé vakcinázott ország az Európai Unióban, és az elmúlt hetekben megugrott a fertőzésszám. Stoicho Katsarov ideiglenes egészségügyi miniszter újságíróknak azt mondta: Ne pánikoljunk! A helyzet súlyos, de nem ellenőrizhetetlen. Az oltások alacsony aránya miatt kénytelenek vagyunk bevezetni ezeket az intézkedéseket. (Másutt meg az oltottak magas aránya miatt megugrott fertőzöttség okán? – a Szerk.)


A Delta után már itt az új, a Mű-variáns Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egy új koronavírus-változatra hívta fel a figyelmet, amit Mű-variánsra kereszteltek – írja a The Guardian. A Mű a görög ábécé 12. betűje.


2014-ben John Kerry, amerikai külügyminiszter technológiát és nemzetközi védelmet ígért Izraelnek, ha az kivonja hadseregét a stratégiailag fontos Jordán-völgyből, és lehetővé teszi, hogy a palesztin állam magába foglalja ezt a területet. Az USA afganisztáni kivonulása azt sugallja, hogy Izraelnek igaza volt, amikor kizárólag önmagára hagyatkozott.


A Fenntartható Demokráciáért Egyesület Diákfeszt elnevezéssel rendez programsorozatot az újpesti Szent István téren péntektől. A rendezvényhez a kerület balliberális vezetésű önkormányzata a helyszín biztosításával, illetve további egymillió forinttal járul hozzá. A fiatalok részt vehetnek egyebek mellett LMBTQ-érzékenyítésen, a fellépő zenészek között pedig olyan nyíltan baloldali és egyházellenes előadók vannak, mint...


Azt viszont nem értjük, hogy miért ilyen hirtelen kellett kivonni a forgalomból a Solumium termékeket, mindenféle átmeneti idő nélkül. Ez komoly kárt okoz rengeteg beteg embernek, akik az évek során hozzászoktak a Solumium használatához, mert most a piacon nincs megfelelő helyettesítő termék, amelyhez hozzá tudnának férni. A döntés most egyszerre károsít rengeteg magyar embert és teszi tönkre a vállalatunkat. A SOLUMIUM kft-ből egyébként én mindig is csak egy jelképes összeget, havi 34 ezer forintot vettem ki magamnak. Egyetemi professzorként nem ebből akartam meggazdagodni. Az alkalmazottaimat viszont nemigen tudom eltartani úgy, ha nem kereskedhetünk a fő termékeinkkel.

85 megtekintés

Kommentarer


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page