top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:44) 2021.08.24.Vagy megállítod őket, vagy ők állítanak meg téged.


A bátor komédiás, akit leginkább TikTok videóiról ismernek Afganisztán-szerte, továbbra is viccelődik a csoporttal, aminek következtében a tálib harcos elkezdi felpofozni. A tőle balra lévő férfi végig nevet a vicceken, mielőtt fenyegetően kicseréli fegyverét egy még nagyobbnak tűnő lőfegyverre.


Az elmúlt 150 év gazdasági folyamatait elemezve, láthatjuk, hogy a kapitalista rendszer a végéhez ért, mert már nincs hova fejlődnie. Az eddigi növekedése, fejlődése mindig extenzív módon valósult meg. A kapitalizmus fejlődéséhez mindig szükség volt kiszipolyozásra alkalmas nem kapitalista területek jelenlétére. Mivel ezen a bolygón már nem maradtak kizsákmányolható területek, ezért a fejlődés a 2000-es évek elején leállt, állandósult válságot hozva létre, amely 2008 óta nyilvánvalóvá vált.


„Dr. Zétényi Zsolt egyike azoknak, akik évtizedek óta nemcsak a magyar lelkiismeret ajtaján kopognak, hanem szóban és írásban testet öltött példájukkal a magyar lelkiismeret hűséges megszólaltatói. Arra kérjük a Történelem Urát, tartsa meg még sokáig köztünk erőben, egészségben a 2021. augusztus 9-én 80 életévét betöltő dr. Zétényi Zsoltot ügyvédet, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kuratóriumi elnökét.”


A Food and Drug Administratiaon (FDA), az Egyesült Államok gyógyszerhatósága, mai tanácskozásán megadta a teljes körű engedélyt a Pfizer koronavírus elleni védőoltására. Ez csupán 8 hónapba telt a vészhelyzetben történő alkalmazási engedélyhez képest, amit tavaly december 11-én adott ki az amerikai hatóság.


A 10 fős csoport ütlegelni és rugdosni kezdte a fiút, akit később a rendőrök kórházba szállítottak, orrtörés és arccsonttörés miatt kezelték. Nem sokkal a támadás után a rendőrök letartóztatták a tizenévesek csoportjának két tagját-egy 18 és egy 19 éves fiút, miután áttekintették az esetről készült felvételt. Mindkettőt szabadon engedték, de továbbra is gyanúsítottként tartják őket számon


Csodával határos módon túlélte az abortuszt egy kisfiú és egészségesen látta meg a napvilágot. Az Egyesült Államokból származó anyuka, a TikTok-on osztotta meg hihetetlen történetét a kisfiáról, aki annak ellenére meg szeretett volna születni, hogy terhességmegszakítást végeztek a nőnél többször is.


Szaporodnak a nemtelen menetek. A mostani, augusztus 20-i felvonulás körüli véleményáradat csak alkalom a figyelemfelhívásra. Mert a baj nagyobb: nincs mérce.
123 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page