VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:14)


Meghalt a Hunnia-ügy főspiclije

Benkő György a Budaházy Györgyék ellen folyó terrorvádban vállalt olyan szerepet, ami minden normális, hazafias emberben ellenérzéseket vált ki: spicliskedett, egy nagyotmondó emberről készített hangfelvételeket, és ezáltal kreáltak egy ügyet – emlékeztet a hírt közlő Szent Korona Rádió.


Sem lerombolni, sem átminősíteni nem akarja már Pokorni a turult, mert az "eldugná a problémát" inkább "útmutatót" mellékelnek hozzá

"Álljon ez a szobor így magában, ne bontsuk el, ne olvasszuk be (...), de tegyünk mellé egy nagyon részletes útmutatót, hogy minek a szimbóluma és minek a története" – fogalmazott.


Továbbra sem szabadulhat Romániában a terrorizmusért ártatlanul elítélt Szőcs Zoltán

A Brassó megyei törvényszék tavaly szeptemberben is felülbírálta a bíróság Szőcs Zoltán számára kedvező elsőfokú határozatát. Az elítélt feltételes szabadon bocsátását mindkét esetben a büntetés egy részének a letöltése és a börtönben mutatott jó magaviselete alapján indítványozta a feketehalmi (Codlea) büntetésvégrehajtó intézet illetékes bizottsága.


Blinken LMBTQ-zászlókat helyeztet ki az amerikai nagykövetségekre

Az amerikai külügyminiszter ki fog nevezni melegjogokért felelős különmegbízottat, írja a Breitbart.


Újabb német tévécsatorna diktatúrázza Magyarországot

Az Arte többek között Martin Schulz, Karácsony Gergely és Hadházy Ákos segítségével mutatja be, hogy Magyarországon a demokrácia csak álca.


Katolikus egyházmegyék pénzelik a migránsszállító sea-eye-hajókat

Miközben a járványvédelmi intézkedések egyre több hívőt fenyegetnek, a püspökség tehát hozzányúl a „katasztrófaalaphoz”.


A Politico riportere szerint egyre erősödik Trump tábora

Tara Palmeri rádöbbent wyomingi helyszíni riportja során, hogy senki sem támogatja a helyi Trump-ellenes republikánus kongresszusi képviselőt. „Utálom, hogy ilyen bizalmatlanok” – mondta Palmeri. „Egy másik világban érzem magam ott, de azt hiszem, hogy ezt nem szabad figyelmen kívül hagynunk. De én örülök, hogy ott jártam és láthattam ezt, mert azt hiszem, hogy komoly törés van Washington, és az ország többi része között.”


Trump mégsem alakít új pártot

Donald Trump tanácsadója szerint a volt amerikai elnök nem gondol egy újabb párt megalapítására, hanem aktívan részt fog venni” a republikánusok politikájában.


Botrány Szegeden: A balos polgármester eladja a piacot, lezárták a városházát a tüntetők Videó

A Mindenki Szegedért Mozgalom azonban ellenzi a piac bezárását, mivel a döntést a koronavírus-járvány kellős közepén szüntetné meg az árusok munkáját. Szabó Bálint, a mozgalom vezetője aláírásgyűjtést kezdeményezett, amelyet százhetvennyolc kereskedő írt alá.


EGYETEMI ELLENÁLLÁS

Jelen közleményünkben felszólítjuk azon szülőket, akiknek tudomásuk van arról, hogy gyermekük iskolájában „érzékenyítésnek” nevezett LMBTQP agymosást hajt végre a Háttér Társaság, vagy a Labrisz Leszbikus Egyesület a Szimpozion Egyesülettel karöltve, ismertebb nevükön Melegség és Megismerés, jelezzék felénk a jelentkezes@egyetemiellenallas.hu e-mail címen! Ne engedjék, hogy gyermekük ezen bestia áldozata legyen!

Egyetemi Ellenállás Vezetőség”


21 megtekintés