VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:51)Tényleg összeesküvés-elmélet? A Rockefeller Alapítvány 2010-ben honnan tudta, mi lesz 2020-ban?

A Rockefeller Alapítvány 2010-es tanulmánya pontosan megírta a mostani világjárványnak nevezett eseményeket és ezeknek a társadalmi hatásait – ezt elemezte a Fórum a Demokráciáért holland konzervatív párt vezetője Thierry Baudet – írja az Erdély.ma hollandiai tudósítója. 2010-ben a világ egyik legbefolyásosabb NGO-ja, civil szervezete, a The Rockefeller Foundation [Rockefeller Alapítvány] arra vállalkozott, hogy egy tanulmányban bemutatja, milyennek képzeli el a jövőt.


Elmebeteg szörnyetegek irányítanak a politikában: A G7-től követeli Boris Jonhson, hogy legyen kötelező az egész Földön a covid vakcina – a brit miniszterelnök apja már 1982-ben megírta a nagy “vírus zsoltárát”

Boris Johnson brit miniszterelnök be szeretné vezettetni világszerte a „Covid19” vakcina kötelezővé tételét, derül ki a brit kormányfői hivatal közleményéből. Azonban sem ebben, sem a fősodratú sajtóban nem tértek ki arra, hogy Boris Johnson – nak ez a vakcina őrület nem új dolog, nem most, a covid mizéria miatt került nála előtérbe, hanem úgymond „ családi rögeszme”. A brit miniszterelnök apja ugyanis már évekkel ezelőtt, 1982-ben “The Marburg Virus” címmel , könyvet írt arról, hogy mi lenne, ha egy „gyilkos vírus” miatt be kellene oltani az egész emberiséget, ezzel egyfajta szelekciónak vetve alá azt, és nem utolsósorban „optimalizálni”( ejtsd. kiirtani? ) az emberiség létszámát.


Oltások tesztelése, oltásengedélyezés. Szakmai és Sajtókonferencia a tisztánlátás érdekében / Hamburg

Végül meg kell említeni, hogy a koronavírus esetében vannak magas rizikójú csoportok. Hogyan lehetne a gyereket oltani, amikor a gyerekekre való tanulmányokat el sem végezték? Ez minden határt átlép már, ez a test ellen elkövetett bűn. Ezt nem lehet megmagyarázni. Ezt az egészet be kell fejezni.


"Ezt nem szabad!" - Bibliát olvasott osztálytársainak egy kislány, az iskolája elkobozta és kitiltotta a könyvet

Gabrielle, egy illionis-i másodikos kislány szeretett az órák közötti szünetben Bibliát olvasni osztálytársainak, az iskola azonban nem nézte jó szemmel, elvették tőle, megtiltották, hogy az intézménybe a könyvvel együtt lépjen be. A lány szülei az ügyben az Amerikai Jog és Igazságosság Központhoz (ACLJ) fordultak, és végül sikerült elérniük, hogy az iskola visszavonja vallásszabadságot csorbító döntését.


UKRAJNA: Drasztikusan csitult a járvány, pedig csak a lakosság 3 %-a kapott oltást

Ukrajnában tovább lassult a koronavírus-járvány terjedése, hétfőre – idén először – alig több mint ötszáz új beteget jegyeztek fel, és a halálos áldozatok száma is épphogy meghaladta a harmincat. Az egészségügyi minisztérium sajtóközleménye szerint jelenleg Ukrajnában már hat régió – köztük Kárpátalja – áll készen arra, hogy a járványhelyzet szerinti legenyhébb, gyakorlatilag korlátozásmentes “zöld” besorolásba kerüljön. Jelenleg még az egész ország egységesen az eggyel szigorúbb “sárga” besorolásban van – számolt be az UNIAN hírügynökség. Az oltási kampány február 24-én indult. Azóta 1 241 006-an kapták meg (a lakosság 2,8 %-a) valamely védőoltás első, és csupán 147 118-an a második dózisát is. Ez 0,3 % a teljes lakosság arányában!


Ted Cruz szenátor (R-Texas) azzal vádolja a Facebookot...

...hogy a C-19 világjárvány idején "állami ügynökségként" működött a kormány és az olyan egészségügyi tisztviselők érdekében, mint Dr. Anthony Fauci, sőt törölte és cenzurázta a neki nem tetsző tartalmakat... Ezért a szenátor kijelentette, hogy ennek a magatartásnak jogi következményekkel kellene járnia és a felhasználók beperelhetik a Facebookot.


Tomka Ferenc: A genderelmélet Marx és Engels központi ideológiájára épül

Hazánkban is megjelent már a heterofóbia, amely nem tűri, hogy kifogást támasszunk a genderelmélet szélsőségeivel szemben. De nekünk nem szabad beállnunk azok közé, akik a genderjogokat hirdetik, sőt, tiltakoznunk kell ellene! Ez elengedhetetlenül fontos a társadalom és gyermekeink jövője miatt – nyilatkozta lapunknak Tomka Ferenc egyetemi tanár, teológus, szociológus. Az atya felhívta a figyelmet arra, hogy a genderideológia által hirdetett szexuális szabadosság és a pornó milyen romboló hatással bír elöregedő társadalmunkra. Az interjúból kiderül az is, hogyan kapcsolódik Marx és Engels a neoliberális eszmékhez...


90 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok