VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:51)Tényleg összeesküvés-elmélet? A Rockefeller Alapítvány 2010-ben honnan tudta, mi lesz 2020-ban?

A Rockefeller Alapítvány 2010-es tanulmánya pontosan megírta a mostani világjárványnak nevezett eseményeket és ezeknek a társadalmi hatásait – ezt elemezte a Fórum a Demokráciáért holland konzervatív párt vezetője Thierry Baudet – írja az Erdély.ma hollandiai tudósítója. 2010-ben a világ egyik legbefolyásosabb NGO-ja, civil szervezete, a The Rockefeller Foundation [Rockefeller Alapítvány] arra vállalkozott, hogy egy tanulmányban bemutatja, milyennek képzeli el a jövőt.


Elmebeteg szörnyetegek irányítanak a politikában: A G7-től követeli Boris Jonhson, hogy legyen kötelező az egész Földön a covid vakcina – a brit miniszterelnök apja már 1982-ben megírta a nagy “vírus zsoltárát”

Boris Johnson brit miniszterelnök be szeretné vezettetni világszerte a „Covid19” vakcina kötelezővé tételét, derül ki a brit kormányfői hivatal közleményéből. Azonban sem ebben, sem a fősodratú sajtóban nem tértek ki arra, hogy Boris Johnson – nak ez a vakcina őrület nem új dolog, nem most, a covid mizéria miatt került nála előtérbe, hanem úgymond „ családi rögeszme”. A brit miniszterelnök apja ugyanis már évekkel ezelőtt, 1982-ben “The Marburg Virus” címmel , könyvet írt arról, hogy mi lenne, ha egy „gyilkos vírus” miatt be kellene oltani az egész emberiséget, ezzel egyfajta szelekciónak vetve alá azt, és nem utolsósorban „optimalizálni”( ejtsd. kiirtani? ) az emberiség létszámát.


Oltások tesztelése, oltásengedélyezés. Szakmai és Sa