top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:33)Ismét egy több mint furcsa történet látott napvilágot a covid19 pandémia kapcsán. A Daily Mail cikke szerint ugyanis bebizonyosodott, hogy egy kínai katonai rangban levő kutató már akkor beadta a szabadalmi kérvényt a covid 19 elleni vakcinára amikor még maga a pandémia ténye sem volt kijelentve a WHO által. Yusen Zhou, a Kínai Néphadsereg katonaorvosa és orvos kutatója a Kínai Kommunista Párt megbízásából 2020 február 24 –én beadta a covid19 , kínai gyártmányú covid19 vakcina szabadalmazási kérvényét, holott a WHO csak 2020 március 10-én jelentette ki a pandémia veszélyét és a koronavírus-járvány létezését, derül ki a The Australian újság riportjából. Ez alig egy hónappal azután történt, hogy Kína hivatalosan bejelentette az első covidosnak mondott fertőzéseket.


A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján jelent meg egy közlemény, melyből kiderül, hogy a magyar válogatott tagjai nem fognak letérdelni az Európa-bajnokság meccseinek kezdetén, hogy így tiltakozzanak a kirekesztés és a rasszizmus minden formája ellen.


Valami nagyon nem stimmel a szupervakcinának beállított covid19 kísérleti szerrel Angliában (sem), derül ki a Sky News hírportálon közzétett adatokból. Ezek alapján naponta 400 olyan személy betegszik meg úgynevezett covidis tüneteket produkálva azok közül, akik már megkapták a szupervakcinának mondott kísérleti szer mindkét adagját, mutatott rá az Egyesült Királyság kormányának volt tudományos főtanácsadója Sir David King.


Ismét egy több mint furcsa történet látott napvilágot a covid19 pandémia kapcsán. A Daily Mail cikke szerint ugyanis bebizonyosodott, hogy egy kínai katonai rangban levő kutató már akkor beadta a szabadalmi kérvényt a covid 19 elleni vakcinára amikor még maga a pandémia ténye sem volt kijelentve a WHO által. Yusen Zhou, a Kínai Néphadsereg katonaorvosa és orvos kutatója a Kínai Kommunista Párt megbízásából 2020 február 24 –én beadta a covid19 , kínai gyártmányú covid19 vakcina szabadalmazási kérvényét, holott a WHO csak 2020 március 10-én jelentette ki a pandémia veszélyét és a koronavírus-járvány létezését, derül ki a The Australian újság riportjából. Ez alig egy hónappal azután történt, hogy Kína hivatalosan bejelentette az első covidosnak mondott fertőzéseket.


Dr. Anthony Fauci szerdán közzétett e-mailjeinek fényében a Children’s Health Defense (CHD) felszólítja az egészségügyi hatóságokat, hogy azonnal állítsák le a COVID-19 vakcinák beadását kiskorúaknak, akár klinikai vizsgálatokban, akár sürgősségi felhasználási engedély alapján. A 99,997%-os gyógyulási arány mellett a gyermekek nincsenek kitéve a COVID-19 fertőzések súlyos egészségügyi következményeinek nagy kockázatának – de a vakcina okozta mellékhatások jelentős kockázatának igen. Május 19-én a Pfizer közzétett egy 37 oldalas “adatlapot” a 12 éves és idősebb gyermekeken tesztelt COVID-19 vakcinával kapcsolatos klinikai kísérleti adatokról. Az adatokból kiderült, hogy a vizsgálatokban részt vevő öt gyermekből négynél enyhe vagy súlyos mellékhatások léptek fel. Függetlenül e mellékhatások súlyosságától, e kísérleti vakcina hosszú távú hatásai a gyermekek egészségére nem ismertek. A szerdán nyilvánosságra hozott e-mailek azt bizonyítják, hogy Fauci tudta, hogy a vírus és a világjárvány vakcina nélkül el fog múlni, hogy a maszkok nem működnek, és hogy azok, akik felépültek a fertőzésből, jelentős immunitással rendelkeznek.


A szülők, akiknek van 16 éven aluli gyermekük:

  • 14,9 százalékuk azt felelte, hogy biztosan beoltatná a gyermekét,

  • 25,8 százalékuk inkább igen,

  • 6,8 százalékuk nem tudott felelni,

  • 20,1 százalékuk inkább nem,

  • 32,4 százalékuk pedig biztos benne, hogy nem oltatná be 16 évnél fiatalabb gyermekét.

Az önterjesztő oltóanyagok az egész emberiséget a transzhumanisták kezébe adnák. Az orvosi etika gyorsan átalakul, hogy lehetővé tegye olyan "fertőzés-szerűen" terjedő vakcinák kibocsátását, amiket a lakosságnak csak kis százaléka igényelne. Az emberiség többi része ugyanúgy megkapná a vakcinát, mint ahogy bármelyik fertőző betegséget. Ez a transzhumanista cél megvalósulása, a H+, vagyis az Emberiség 2.0 megteremtése.

71 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page