top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:51) 2021.08.12.



Egy, a Daily Mail birtokába jutott videófelvételen Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter Biden azt meséli egy prostituáltnak, hogy orosz drogdílerek ellopták az egyik laptopját, hogy az azon található érzékeny információkkal zsarolják. A brit lap szerint ezzel Hunter összesen már három számítógépét hagyta el, bár az első kettőt azóta sikerült szövetségi ügynököknek visszaszerezniük.


Döntésükkel felfüggesztették a Közegészségügyi Hivatal rendeletét, ami a koronavírus elleni vakcinát még nem kapott polgárok számára kötelező karantént írt elő, illetőleg rendelkezett a határok szigorúbb őrizetéről.

A taláros testület az ellenzéki Smer-SD beadványára reagált a döntéssel. Álláspontjuk szerint a július 8. óta érvényben lévő rendelet hátrányosan különböztette meg a koronavírus ellen nem beoltott, külföldről hazatérő személyeket.


A Médiaforrás Facebook oldalán jelent meg az alábbi poszt: "A probléma gyökerét kell kezelni, ami pedig valójában bennünk (társadalom) van. A következő immunerősítés javallott az alábbi vírusokkal szemben: Mainstream média: Kapcsold ki a tv-t, iratkozz le a sok sajtóorgánumról, politikusról, megmondó celebről. Helyette TANULJ, képezd magad! Rengeteg egyetemi tananyag(előadások, tanfolyamok) van fenn ingyenesen a neten.


Az EMA hivatalos bejelentése a Reuters hírügynökségen keresztül terjedni kezdett, és ez lehetett az oka annak, hogy a BioNTech és a Moderna mRNS oltóanyag-gyártó cégek részvényárfolyama összeomlott. A BioNTech 14, a Moderna 16 százalékos csökkenést szenvedett el. Az árfolyam azóta némileg helyreállt.


Dr. Rand Paul, az Amerikai Egyesült Államok szenátora ellenállásra szólítja fel az embereket "a Covid zsarnoksággal szemben". Dr. Rand Paul 10 éve tagja az USA legmagasabb törvényhozási fórumának, végzettségét tekintve pedig orvos, engedélyét most is fenntartja.


Dennis Prager neve mára egybeforrt a konzervatív ideológiát képviselő médiával. Ahogy a cenzúra és a baloldal totalitárius eszméje lassan mindent kiszorít, ami ellenkezik vele, Prager az amerikai jobboldal egyik utolsó ideológiai bástyájaként hirdeti a zsidó–keresztény értékeket. A mogullal az elsõ MCC Feszten beszélgettünk Magyarországról, hitről, nemzetről és az ideológiai háborúról.


“Fellner Live”, Ausztria egyik legnézettebb, esti beszélgetős műsorában megtört a tabu a covid-oltásoknak nevezett, génmódosító eljárásokkal kapcsolatosan. Gerald Grosz volt politikus, aki kétszer is oltatta magát, megijedt, amikor rájött a napokban, hogy átverték az oltással, ahogy emberek millióit. Sebastian Bohrn Mena-t, osztrák oltásfanatikus beszélőpartnerét osztja ki a műsorban. “És most rájöttem, hogy: megbetegedhetek, súlyosan megbetegedhetek, tovább adhatom a vírust, intubálhatnak és meg is halhatok!Ha gyógynövényeket vagy más homeopátiás szereket szedtem volna, jobban lennék védve, mint az ön úgynevezett “game-changer”-ével.”


Ezt a rendkívül fontos videót kaptam az USA-ból, és úgy éreztem, ennek az orvosnak a felszólalását minden magyar emberhez el kell juttatnom a tájékozódás érdekében! Fontos látni, mennyire sok tudós, szakember és kutató áll ki az igazság és a teljesen elnyomott tudásanyag mellett a főáramú vakcina-propagandával szemben!




120 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page