VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:51) 2021.08.12.Amerika “első családja”: Durva szexvideó jutott nyilvánosságra Joe Biden amerikai elnök fiáról – Hunter Biden egy prostinak fecsegi ki egy szövetségségi nyomozás részleteit (+video)

Egy, a Daily Mail birtokába jutott videófelvételen Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter Biden azt meséli egy prostituáltnak, hogy orosz drogdílerek ellopták az egyik laptopját, hogy az azon található érzékeny információkkal zsarolják. A brit lap szerint ezzel Hunter összesen már három számítógépét hagyta el, bár az első kettőt azóta sikerült szövetségi ügynököknek visszaszerezniük.


Románia: Felfüggesztették a Közegészségügyi Hivatal határátlépésre vonatkozó rendeletét

Döntésükkel felfüggesztették a Közegészségügyi Hivatal rendeletét, ami a koronavírus elleni vakcinát még nem kapott polgárok számára kötelező karantént írt elő, illetőleg rendelkezett a határok szigorúbb őrizetéről.

A taláros testület az ellenzéki Smer-SD beadványára reagált a döntéssel. Álláspontjuk szerint a július 8. óta érvényben lévő rendelet hátrányosan különböztette meg a koronavírus ellen nem beoltott, külföldről hazatérő személyeket.


Rendhagyó immunerősítő eszközök

A Médiaforrás Facebook oldalán jelent meg az alábbi poszt: "A probléma gyökerét kell kezelni, ami pedig valójában bennünk (társadalom) van. A következő immunerősítés javallott az alábbi vírusokkal szemben: Mainstream média: Kapcsold ki a tv-t, iratkozz le a sok sajtóorgánumról, politikusról, megmondó celebről. Helyette TANULJ, képezd magad! Rengeteg egyetemi tananyag(előadások, tanfolyamok) van fenn ingyenesen a neten.


A BioNTech és a Moderna részvényei azonnal zuhanni kezdtek, miután újabb mellékhatások váltak hivatalossá

Az EMA hivatalos bejelentése a Reuters hírügynökségen keresztül terjedni kezdett, és ez lehetett az oka annak, hogy a BioNT