top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:51) 2021.08.13.

Egyórás videó a világ legszörnyűbb tömeggyilkosságáról.


Az idilli osztrák nyaralóhely, a Wolfgang-tó melletti Strobl település bizarr módon került az elmúlt napokban az ausztriai hírekbe. A település egyik biobolttal is rendelkező vendéglátó egysége nem hajlandó a koronavírus elleni oltást felvett látogatóit kiszolgálni, a kávé és sütemény csak a be nem oltott vendégeinek jár.


A skót kormányzat döntése értelmében a skót kisgyerekek nemet válthatnak négyéves koruktól. Az új útmutatás szerint azokat a tanulókat, akik nemet akarnak váltani, a tanároknak támogatni kell. A transzneműséget bemutató könyvek pedig iskolai tananyagként fognak megjelenni a minapi határozat értelmében – írja a Daily Mail .


Kedden a litván fővárosban, Vilniusban több ezer tüntető követelte a parlament és a kormány lemondását. A tüntetők egy korona-politika ellen szervezett gyűlés után körbevették a parlament épületét, és megakadályozták a képviselők távozását.


A német szövetségi és tartományi kormányok úgy döntöttek, hogy kötelező teszteket vezetnek be a koronavírus ellen nem oltott személyeknek, amennyiben nyilvánosan használt zárt térbe kívánnak belépni.


Dr. Rand Paul, az Amerikai Egyesült Államok szenátora ellenállásra szólítja fel az embereket "a Covid zsarnoksággal szemben". Dr. Rand Paul 10 éve tagja az USA legmagasabb törvényhozási fórumának, végzettségét tekintve pedig orvos, engedélyét most is fenntartja.


Nagy vihart kavart az elmúlt napokban egy belga rendezőnő HBO GO-n debütáló filmje, ami egészen megdöbbentő módon egy pedofil fiatalember küzdelmét mutatja be. Mindezt úgy, hogy a rendező és az operatőrök a forgatás során óriási hangsúlyt fektettek abba, hogy a nézők beleérezhessék magukat a főhős Jonathan szemszögébe, amint éppen egy 9 éves kislány combjait és egyéb testrészeit stíröli.


Meghaladta a 212 ezret az illegális határátlépési kísérletek száma az amerikai-mexikói határon júliusban, ez a legmagasabb szám az ezredforduló óta, amikor 223 305-en próbáltak bejutni az országba - derül ki az amerikai kormány csütörtökön közzétett adataiból.


“Fellner Live”, Ausztria egyik legnézettebb, esti beszélgetős műsorában megtört a tabu a covid-oltásoknak nevezett, génmódosító eljárásokkal kapcsolatosan. Gerald Grosz volt politikus, aki kétszer is oltatta magát, megijedt, amikor rájött a napokban, hogy átverték az oltással, ahogy emberek millióit. Sebastian Bohrn Mena-t, osztrák oltásfanatikus beszélőpartnerét osztja ki a műsorban. “És most rájöttem, hogy: megbetegedhetek, súlyosan megbetegedhetek, tovább adhatom a vírust, intubálhatnak és meg is halhatok!Ha gyógynövényeket vagy más homeopátiás szereket szedtem volna, jobban lennék védve, mint az ön úgynevezett “game-changer”-ével.”


Ezt a rendkívül fontos videót kaptam az USA-ból, és úgy éreztem, ennek az orvosnak a felszólalását minden magyar emberhez el kell juttatnom a tájékozódás érdekében! Fontos látni, mennyire sok tudós, szakember és kutató áll ki az igazság és a teljesen elnyomott tudásanyag mellett a főáramú vakcina-propagandával szemben!
120 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page