VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:51) 2021.08.13.

KIZÁRÓLAG COVID OLTOTTAK VANNAK A KÓZHÁZAKBAN "COVID" -AL!

Egyórás videó a világ legszörnyűbb tömeggyilkosságáról.


Démoni covid-projekt a társadalom megosztására: Kezdődik az állóháború oltottak és oltatlanok között – Osztrák kávézó, ahol nem szolgálnak ki oltottakat

Az idilli osztrák nyaralóhely, a Wolfgang-tó melletti Strobl település bizarr módon került az elmúlt napokban az ausztriai hírekbe. A település egyik biobolttal is rendelkező vendéglátó egysége nem hajlandó a koronavírus elleni oltást felvett látogatóit kiszolgálni, a kávé és sütemény csak a be nem oltott vendégeinek jár.


Terjed a gender-őrület, sátáni intézkedésekkel támadják a Teremtés Rendjét – Négy éves kortól szülői beleegyezés nélkül válthatnak nemet a skót gyerekek

A skót kormányzat döntése értelmében a skót kisgyerekek nemet válthatnak négyéves koruktól. Az új útmutatás szerint azokat a tanulókat, akik nemet akarnak váltani, a tanároknak támogatni kell. A transzneműséget bemutató könyvek pedig iskolai tananyagként fognak megjelenni a minapi határozat értelmében – írja a Daily Mail .


LITVÁNIA: Rendőrök támadtak a parlament előtt tüntetőkre

Kedden a litván fővárosban, Vilniusban több ezer tüntető követelte a parlament és a kormány lemondását. A tüntetők egy korona-politika ellen szervezett gyűlés után körbevették a parlament épületét, és megakadályozták a képviselők távozását.