VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:55) 2021.07.24.Manipulatív és rossz a felvetés, hogy Jézus elmenne a Pride-ra

Jézus a bűnt utasította el, nem a bűnös embert. A házasságtörést ítélte el, és nem a házasságtörőt. Vagyis a megbocsátásnak az az alapja, hogy elválasztjuk a bűnös embert a bűnétől. Jézus figyelmeztet: amit tettél, gyalázatos, de te képes vagy a többre és a jóra. Most, hogy beláttad és megbántad bűnödet, ne úgy folytasd az életed, mint eddig, hanem a felismert jó fényében változtasd meg azt. Jézus ezt minden bűnössel, akivel csak találkozott, nyilvánvalóan megtette. De nem ment el kuplerájokba és vigalmi negyedekbe. Mert azok az emberek a saját mocskukban kéjjel és büszkeséggel kitartottak, és eszük ágában sem volt elhagyni romlottságukat és megváltoztatni az életüket.


A háttérhatalom Great Reset Terve – Interjú Dr Hossó Andrea közgazdásszal az Új Világrendről

Most ismét nagyon világosan beszél arról, hogyan hozzák kiszolgáltatott helyzetbe az embereket, hogy a hatalom minden intézkedését ellenállás nélkül nyelje le a társadalom. Hogyan vették át az irányítást a monopolizált korporációk, a Big Pharma, a Big Tech és hogyan veszik át az irányítást a közgondolkodás, a gazdasági (most már nem csak ipari, de mezőgazdasági), szellemi, kommunikációs folyamatok felett.


Svédországban 1500%-kal nőtt a transznemű fiatalok száma 10 év alatt

2008 és 2018 között 1500% -kal nőtt a nemi diszfória diagnózisa a lányként született 13–17 éves gyermekek körében Svédországban – áll a Svéd Egészségügyi és Népjóléti Tanács jelentésében.


A Bibó István Szakkollégium is kitette a szivárványos zászlót

Az ELTE ÁJK-n működő Bibó István Szakkollégium is kitűzte a szivárványos zászlót. A szakkollégiumnak korábban Orbán Viktor és a Fidesz több oszlopos tagja is a hallgatója volt. „A Budapest Pride Felvonulás napján, a közösség döntése alapján, Szakkollégiumunk is kitűzi a szivárványos zászlót” – írják közösségi oldalukon.