VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:40) 2021.09.15.
TÜNTETÉS A MAGYAR ORVOSI KAMARA SZÉKHÁZA ELŐTT Bejelentett és jóváhagyott rendezvény. Budapest, Szondi u. 100., a Hősök tere mellett szept. 15-én, szerdán 12-14 óra között. Eleged van abból, hogy a Magyar Orvosi Kamara szűkkörű országos vezetése rendszeresen próbálja megfélemlíteni azokat az orvosokat, akik kimondják az igazat a kovid-fasizmusról, az egészségügy tönkretételéről, a lakosság rutin szerű félelembe taszításáról? Eleged van a pártpolitikus Kincses Gyula megnyilvánulásaiból? Akkor itt a helyed a tüntetésen. Véleményünket, még ha az kellemetlen is a diktatúrának, EL FOGJUK MONDANI.


Eucharisztikus Kongresszus: az osztrák média aljassága nem ismer határokat

Ilyen hazugságok terjesztésére, ebben az alpári hangnemben, mint ahogyan az osztrák média beszámolt a budapesti Eucharisztikus Kongresszus eseményeiről, csak a náci idők médiái voltak képesek – írja az Erdély.ma portál bécsi olvasója, aki ezúttal az ausztriai médiában megjelent valótlanságokat gyűjtötte össze.


A CitizenGO csatlakozott a Life UK menetéhez

Több hasonló felvonuláson voltunk az elmúlt években, de az idei mindet felülmúlta. Nem hiszem, hogy volt valaha is ennyi fiatal! Mindez messze állt az abortuszipar korszakos narratívájától, miszerint az életvédők csupán ötven év feletti fehérek. A több ezres tömegben - melyet nagyrészt fiatal nők alkottak – mindenféle kultúra és korosztály jelen volt. Csodálatos volt ennyi emberrel megismerkedni, és új tagként üdvözölni őket közösségünkben. „Maradj nyugodt és válaszd az életet” feliratú pólókat ajándékoztunk nekik. A fényképeken látható milyen sokat viselték ezeket.


Iskolások tüntettek a maszkviselés ellen (+ film)

Az USA Michigan államának legnagyobb városában, Flintben diákok és szülők demonstráltak az iskolai kötelező covid intézkedések ellen.


Harc a Jom Kippurért Ausztráliában

Melbourne és Sydney egyedülálló a diaszpóra közösségei között, mivel ők az