VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:05)


OLTÁSÁLDOZATOK 5. CIKK

Üdvözlöm Tamási doktor úr! Én az utóbbi 1-2 hétben néhány nyilvános facebook csoportba bekukkantottam, ahol már beoltott emberek osztják meg egymással a tapasztalataikat és innét fotózott posztokat, kommenteket osztottam meg a saját oldalamon. Ebből a 30 Screenshotból 29 a “…” nevű oldalról származik, egyet pedig egy ismerős küldött. Remélem segítségül szolgálnak a képek. Hálásan köszönöm a munkáját, amit az emberek érdekében végez. Tisztelettel üdvözlöm: B. Éva gyógytornász


A Wieler-akták: összefonódások és leleplezések

Lothar Wieler súlyos statisztikai csalást követett el a Robert Koch Intézet elnökeként? Ez a dokumentumfilm Wielert a saját nyilatkozatai alapján ítéli el! "A​​ lényeg​​ az,​​ hogy​​ minél​​ több​​ embert​​ azonosítsunk​​ a​​ PCR-rel!​​ A​​ szekvenálás​​ pedig​​ egy​​ szekvenciális​​ downstream​​ technológia,​​ amely​​ még​​ több​​ információt​​ ad.​​ De​​ először​​ is,​​ a​​ világjárvány​​ elleni​​ védekezés​​ egész​​ lényege​​ az​​ emberek​​ azonosításán​​ alapul.....​​ "


ÉLŐBEN Londonból: Tiltakozás a korona intézkedések ellen. ′′Egyesülj a szabadságért!′′ – ez a jelszava a mai koronavírus intézkedések elleni londoni tüntetésnek.

Az emberek jókedvűen, maszk nélkül vonulnak, a rendőrség békésen szemlélik a demonstrálókat. Sokan visznek transzparenseket, amelyekkel főleg az oltások ellen, a gyermekek beoltása ellen, a covid passport ellen és a média félrevezető, félelemkeltő információ ellen tiltakoznak. A vonulók dobszóra, FREEDOM! kiáltásokkal róják a kilométereket.


Biden kényszerítené a tiltakozó orvosokat, hogy végezzenek nemátalakító műtéteket

A Biden adminisztráció fellebbezést nyújtott be azzal a bírósági döntéssel szemben, amely törvénytelennek nyilvánította, hogy megbüntessék azokat az orvosokat, akik lelkiismereti okokra hivatkozva, nem végeznek nemátalakító műtéteket.


A felháborító ítélet után Sarah Halimi családja az izraeli bírósághoz fordul

A francia zsidó nőt „Allah Akbár” kiáltással dobták ki az ablakon, mégis felmentették a gyilkosát, arra hivatkozva, hogy be volt drogozva. Miután Franciaországban kimerítette a család a jogi lehetőségeket, most Izraelhez fordulnak.


Németország bekeményít

A többi európai országban tapasztaltakra tekintettel nincs alternatívája a Németországban szombattól hatályba lépett szigorú, koronavírus elleni intézkedéseknek, vagyis az úgynevezett vészfékrendszernek – közölte Angela Merkel német kancellár.


Kondor Katalin: A rebellis újságírók közé tartoztam

Kondor Katalin közgazdász, rádiós újságíró, a Lovas István Társaság elnöke a Vasárnapnak a 70-es, 80-as évek és a rendszerváltás időszakának rádiózásáról, Bőzsöny Ferencről, Lovas Istvánról és a rádiós magyarnyelv-használatról is beszélt.
58 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek