top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:05)


Gyermekjogi és Családvédelmi Egyesületként a legnagyobb örömünkre szolgál a tanintézetek, iskolák magyarországi megnyitása. Sajnálatos módon ezen örvendetes hír kapcsán, legnagyobb megdöbbenéssel tapasztaltuk, hogy országosan több tanintézetben, a 2021.05.19. nappal rendelet szerint hatályba lépő, megszokott iskolai tanrend folyamatos visszavezetését, szülői munkaközösségek, ismeretlen motivációból megakadályozni kívánták, miközben teljességgel megalapozatlan, pánikkeltő híreket terjesztenek kör-emailek formájában a szülők és tanárok között. Pontosan láthatjuk mind a KSH, mind az Euromomo halálozási adatai alapján, hogy Magyarországon nincsen számszaki értelemben járvány, mivel semminemű túlhalálozás, tehát az átlagtól való szignifikáns eltérés nem mutatható ki idén sem, különösképpen a gyermekek relevanciájában nem beszélhetünk ilyen tényállásról.


A kamatrendszerrel való csalás nyilvánvalóan nem elég. A készpénz ellen drámai küzdelem folyik, és a nagy kisajátítás már a küszöbön áll. Közeleg a globális összeomlás, és a Bitcoin és társaival már készen áll a következő mézesmadzag, miközben ezzel párhuzamosan számos polgári jogot száguldó sebességgel eltörölnek. Mi a teendő?; Erich Hambach pénzügyi szakértő, békeaktivista és laterális gondolkodó megalapozottan és meggyőzően foglal állást ebben a kérdésben. Nézze meg!


Herland-jelentés: A WHO megerősíti, hogy a Covid-19 PCR teszt hibás: A WHO most visszavonja azt a 2020-as kijelentését, miszerint a PCR-tesztek észlelik a Covid-19-et. Azt azonban nem ismerik el, hogy hibát követtek el - olvasható a The Herland Report cikkében.


„Az, hogy egy civilizációban egy felnőtt embert le lehet térdepeltetni, hogy csókolgassa más emberek lábát, ez olyan szellemi leépülés, amire nem tudok jobb szót találni” – mondta a BLM-mozgalomról Abszolút című műsorunkban Fa Nándor. Az ötszörös világbajnok kifejtette: ijesztő jelenség, hogy aki nem igazodik a szellemi fősodorhoz, azt kirúgják, mert nem azt fújja, ami kötelező.Ellenvetés


(Másképp látó munkatársunktól – VDGy)


Persze, nem a járványban, mert az nincs "számszakilag". 😢 Belehalt a koronavírusba a 23 éves magyar világbajnok: édesanyja után két nappal hunyt el

A vírust, ami ugyebár nincs is, természetesen csak az kaphatja el, aki amúgy is legyengült, immunrendszerű, tele alapbetegségekkel. Amúgy, mint a szilaj istállóban tudható, a maszkviselés fölösleges, és még ártalmas is, mert tudományosan nem bizonyított a hatásossága, a vakcina az emberiség ellen elkövetett merénylet, az orvosoknak (már annak a részének, aki nem fordít hátat hivatásának, esküjének és a gyógyításban odaáldozódóknak!) meg csak az hisz, aki sok betegsége miatt egyébként is rászorul az őt sikerrel gyógyítókra, mint ezt d. kifejtette korábban (de megoldanám annyival, hogy a ménesen belül időnként már az se).


Szörnyű, hogy ebbe a vírusba az is belehalhat, aki annak ellenére nem hisz benne, hogy legalább picinykét, számszakilag nincs is!


m.

35 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page