top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:07) 2022.03.29.


Dr. Pócs Alfréd országos népszavazás kitűzését kezdeményezte az alábbi kérdésben: Akarja-e Ön, hogy a magyar országgyűlés olyan törvényt fogadjon el, amelyben kijelenti, hogy Magyarország haladéktalanul kilép az Egészségügyi Világszervezet (angol rövidítéssel WHO) tagjai sorából?


A globalista oltási kereszteshadjárat után figyelemre méltó fordulat következett be az izlandi Corona-politikában. Az ország egészségügyi minisztériuma azt tanácsolta az izlandi lakosságnak, hogy felejtsék el a vakcinázást. A cél mostantól az, hogy minél többen fertőződjenek meg a vírussal, mivel a vakcinák nem nyújtanak védelmet. Az izlandi irányváltás szerint a Covid-19 kezelését az immunrendszerre bízzák, a fertőzés és a gyógyulás következtében kialakuló nyájimmunitás révén. Rájöttek volna? A globalista vakcinázás mindenesetre az emberiség történelmének eddigi legnagyobb gaztettének tűnik, amiről egy újabb hitvány aljassággal, az ukrajnai felbujtással próbálják elterelni a figyelmet, Egyúttal fenntartani a szükségállapotot az Új Világrend bevezetéséhez szükséges társadalmi, gazdasági és tulajdonviszonybeli átalakítások indokaként.


A teljes Európai Uniót érinti az oroszok elképzelése, így Magyarországot is.


Elmondták, hogy a Nyugatot ostromló ideológiai őrület és hisztéria közepette sok konzervatív a józan ész országaként tekint Magyarországra.


Ideologikus iskolai segédanyagot használ a Labrisz Leszbikus Egyesület évek óta, melyben sztereotipikusan ábrázolják a keresztényeket.


A megbeszélés után az ukrán delegáció tagjai azt mondták, semleges státuszt ajánlottak Oroszországnak, vagyis Ukrajna nem csatlakozna a NATO-hoz, amely katonai létesítményt sem hozhatna létre a területén. Cserébe biztonsági garanciákat kérnek, ami azt jelenti, hogy ha mégis támadás érné Ukrajnát, egyes országok védelmet nyújtanának számára, hasonlóan a NATO működéséhez. Mihajlo Podoljak, az ukrán elnök tanácsadója az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Törökországot, Franciaországot és Németországot említette lehetséges garanciaként.


A folyamatos elnéptelenedés több, mint kellemetlenség és bizony súlyos stratégiai fejtörést okoz Vlagyimir Putyin számára.


150 000-200 000 hacker kapcsolódott be eddig a háborúba. Az Anonymous-csoport arra törekszik, hogy kárt okozzon Oroszországnak. A Conti zsarolóvírusokkal operáló csoport pedig Ukrajnát vagy a nyugati országokat támadják. Ez a hackertámadás-sorozat felfogható egy kiberháborúnak. – Szenes Zoltán nyugállományú altábornaggyal, védelempolitikai szakértővel, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatójával erről beszélgettünk.


"A szankciók hatástalan és nem praktikus eszközök mivel mindig vannak nem szándékolt következményei, amelyek negatívan hatnak az azokat bevezető országokra" mondta Mitchell Feierstein befektető és a Planet Ponzi című könyv szerzője exkluzív interjújában.


Az utóbbi idők egyik legforróbb témája a transzneműség és a nemi identitás, illetve ennek mentén a gyermekvédelem kérdése. Vannak-e nemváltó óvodások? Mi az, hogy nő? Hogyan nyúlták le a feministák eszközeit a transzneműek? Mitől és hogyan kell megvédeni a gyerekeket? A témában Szilvay Gergely újságíróval és Betlen Anna feminista közgazdásszal beszélgetett Sebestyén István.


A szankciókkal többet ártanak az USA-nak, mint az oroszoknak. Mind az energia, mind pedig az élelmiszer ellátás terén. Pl. az USA-ban tetemes mennyiségben használnak műtrágyát, és az oroszoktól érkezik. De a világpiacról hiányozni fog az orosz és az ukrán gabona is. Az energia megemelkedett ára és hiánya beleszól a tengeri halászatba is, és ott is az amerikaiak sérülnek jobban, mint mások, pl. a kínaiak. Biden a szankciókkal Kína útját is egyengeti, és erősíti annak a világgazdasági szerepét.


Beesett humor


596 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page