VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:21)Több mint 200 férfi rab jelentkezett át női börtönbe identitására hivatkozva Kaliforniában

Az S.B. A 132-es rendelet megköveteli a kaliforniai javítóintézetektől, hogy a foglyokat egy „férfiak vagy nők számára kijelölt javítóintézetben helyezzék el az egyén preferenciája alapján”. A 261 fogvatartott közül 255 férfi kérte a férfitől a női javítóintézetbe történő átszállítást. (Ezen nincs mit csodálkozni, működik a természetesség. Kérdések legfeljebb a maradó 6-nál merülhetnek fel – a Szerk.)


OSZTRÁK KÉPVISELŐ: AZ EMA VEZETŐJE A PFIZER, ASTRAZENECA, NOVARTIS, J&J LOBBISTÁJA VOLT + VIDEÓ

Tehát Dr. Emer Cooke asszony, aki 2020 november közepén az EMA vezetőjének lett kinevezve, egész életében a gyógyszeriparnak dolgozott. A gyógyszeriparnak lobbizott üzletvezetőként és most olyan oltóanyagok engedélyezésében és a hatékonyságának kontrollálásában illetékes, mint az AstraZeneca. Nagyra értékelt kollégák, mit mondana az ember, akár mint nem gyakorlott képviselő erről az esetről? Teljesen bennfentes üzletelés, korrupció, megvesztegethetőség, minden lehetséges. Így van ez. Kérem gondolkodjanak el, ha a jövőben az EMA-t előszedik, mint bizonyítékot a gyógyszerek felülvizsgálatának helyességére.”


AZ EMA ELLENTMOND A VEZETŐ TISZTVISELŐJE ÁLLÍTÁSÁNAK

Órákkal azután, hogy az Európai Gyógyszerügynökség magas rangú tisztviselője azt mondta a médiának, hogy „egyértelmű” kapcsolat van az AstraZeneca oltása és a vérrögök között, az ügynökség közleményt adott ki, miszerint „még nem jutott eredményre, és a felülvizsgálat jelenleg folyamatban van”. (Az előző hír után ezen ugyancsak nincs mit csodálkozni – a Szerk.)


"Ez a vakcina ma megöl engem" - panaszkodott súlyos mellékhatásokra a tanárnő - 1 hét múlva belehalt - a tényellenőrök ellenére

Ahogy az sajnos a mai Big Tech diktatúrában és cenzúrában szokás, a Facebook önkényes "tényellenőrei" vették a bátorságot és azonnal oda is biggyesztették a posztja mellé, (mintha nem lenne szabad így érezni magát, mivel az a tényeikkel szembe megy), hogy "a C0v1d-19 vakcinák számos biztonsági és hatékonysági teszten mennek keresztül, mielőtt jóvá hagynák azokat."


A VILÁGJÁRVÁNY BŰNRÉSZESEI – INTERJÚ A MEGDÖBBENTŐ ÖSSZEFÜGGÉSEKRŐL CARLO MARIA VIGANÒ ÉRSEKKEL (I. RÉSZ)

A korom, érseki státuszom és zárkózott életem nem hasonlítható ahhoz, amit az emberek többségének el kell viselnie. Egy éve már én sem tudok elutazni, hogy meglátogassam azokat, akiknek szükségük lenne egy vigasztaló szóra. Ha valódi világjárványról lenne szó, nem okozna gondot, hogy önként elfogadjam a polgári és egyházi hatóságok döntéseit, mert felismerném, hogy az embereket a fertőzéstől kívánják megvédeni. Viszont ahhoz, hogy világjárványról beszélhessünk, először is izolálni kell a vírust; az kell, hogy a vírus súlyos legyen, amiből nem lehet azonnal kigyógyulni és a vírus áldozatai a lakosság nagy részét tegyék ki. Ehelyett tudjuk, hogy a SARS-CoV-2 soha nem volt izolálva, csak szekvenálva; hogy idővel gyógyítható az elérhető kezelések alkalmazásával, és hogy ehelyett a WHO és a helyi egészségügyi tisztviselők abszurd protokollok és kísérleti vakcinák rákényszerítésével bojkottálták az ilyen kezeléseket; hogy az elhunytak száma 2020-ban teljes mértékben összhangban van az előző években elhunytak átlagával.


MIKOR MI VAN A VAKCINÁKBAN VALÓJÁBAN? – DR. REINER FUELLMICH

Rengeteg, egyelőre feloldatlan ellentmondás a bizonyítéka annak, hogy valami a vakcinákkal nincsen rendben!

Nem csak, hogy feleslegesek, de veszélyesek is! Ám lassan körvonalazódik a kép!


70 orvos lázadt fel - fegyelmivel fenyegetik őket Pár napja tart a botrány, az úgynevezett “vírusháború” Romániában, ugyanis 70 orvos megelégelte az orvosi etikát, emberséget felül- és átíró covid-protokoll terrorját és nyílt levélben tiltakoztak az egész p(l)andémiás őrület ellen, mely az egészségügyre hivatkozva felforgatta a világot, de egyre nyilvánvalóbb , hogy ez a történet nem az egészségügyről, nem a valódi orvoslásról és nem is egy veszedelmes járványról szól, hanem egy globális szintű manipulációról, melyben nagy szerepet játszanak a gyógyszergyártó világvállalatok is.


Gaudi-Nagy Tamás az M1-en a kormány tagjait bebörtönzéssel fenyegető Gyurcsányról: „Gyurcsány és a börtön fogalma jól összeillik”

„Amikor Gyurcsány Ferenc nevét és a börtön szót meghallja az ember – legalábbis én, mint olyan nemzeti jogvédő, aki rengeteg jogsértett áldozatot képviseltem a 2006 őszi rendőrterror miatt – csak arra tudok gondolni, hogy ez a név és fogalom jól összejön” – fogalmazott Gaudi-Nagy Tamás, ügyvéd és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője az M1 Ma reggel című műsorában.

86 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek