VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:11)Bőr alá ültetett mikrocsippel venné fel a harcot a járványok ellen a Pentagon

A Pentagon tudósai kifejlesztettek egy egészségfigyelő mikrocsipet, ami bőr alá ültetve felismerhetné a vírusokat és fertőzéseket, többek között a Covid-19-et is, még a tünetek megjelenése előtt. A projektről a CBS 60 minutes műsorában Matt Hepburn fertőző betegségekért felelős orvos-kutatóját kérdezték. Az amerikai védelmi minisztérium kutatási ügynöksége, a DARPA munkatársainak egy csoportja azt a megbízást kapta, hogy érjék el, hogy a "pandémiák a múltéi legyenek". Ebből a célból fejlesztették ki a bőr alá ültethető eszközt.


Megkezdődik az amerikai hadsereg által fejlesztett vakcina tesztelése

A hadsereg tudósai olyan konstrukción dolgoznak, amely nemcsak a Covid-19, hanem később más koronavírusok esetén is könnyen bevethető lesz majd.IP MÁR AZELŐTT ÉRZÉKELNÉ A VÍRUST, MIELŐTT AZ ILLETŐ TÜNETEI MEGJELENNEK

A világjárvány bűnrészesei – II. rész. Interjú Viganò érsekkel a megdöbbentő összefüggésekről

Múlt héten "A világjárvány bűnrészesei – interjú a megdöbbentő összefüggésekről Carlo Maria Viganò érsekkel" címmel közöltük a Deutsche Wirtschaftsnachrichten c. német lapban megjelent főpapi nyilatkozat első részét. Munkatársunk az eredetivel egybevetette és újrafordította a különböző levelezőlistákon terjedő változat folytatását. Íme tehát a következő rész, ami német nyelven itt olvasható.