top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:11) 2021.09.01.Azonban a kormány és a civilek tiltakozása ellenére Új-Zéland mégsem csatlakozott eddig ahhoz a 30 államhoz, amelyek hivatalos felszólítást tettek az autonóm fegyverek betiltására.


Közel 90 nyugalmazott tábornok és admirális írt nyílt levelet, melyben Lloyd Austin védelmi miniszter (SECDEF) és a vezérkari főnök (CJCS) Mark Milley azonnali lemondását követelik az „Afganisztánból való kivonulás körüli katasztrofális események” miatt.


Úgy véljük, akit érdekel, mi a konteó és mi nem, és közelebb akar jutni az életet jelentő Igazsághoz, időt szakít az alábbi tanulmány elolvasására.


Augusztus elején Mario Draghi kormánya bevezette az oltási igazolásokat. Azóta csak ezzel lehet belépni a szórakozóhelyekre, az uszodákba és más közösségi terekbe. . Szeptember 1-től kiterjesztik a korlátozásokat. Ezután a távolsági buszokat és a belföldi vonatokat csak Green Pass birtokában lehet igénybe venni. 54 pályaudvarán terveznek tüntetést ellene.


Úgy tűnik ugyanis, hogy az eredeti felvételt szándékosan pont ott vágták el, ahol az amerikai elnök néhány másodpercnyi szempihentető töprengés után éppen válaszolni kezd.


A szexuális nevelésnek mindenképpen helye van az oktatási intézményekben, de csak akkor és olyan formában, amennyiben tiszteletben tudja tartani az emberi személy természetes pszichoszexuális fejlődési folyamatát, valamint azt a tényt, hogy születésünkkor kapott nemünkre mint Istentől kapott ajándékra kell tekintenünk. Ha ezt nem így tesszük, magunk leszünk felelősek azokért a devianciákért, amelyek a későbbiekben kialakulhatnak.


Fatolvajok támadtak az udvarán egy erdészre és a családtagjaira a Dâmbovița megyei Bilciurești-en; az eset beilleszkedik az erdészeti dolgozók ellen irányuló agressziósorozatba, amely során az elmúlt években hat erdészt megöltek és több mint hétszázat fizikailag bántalmaztak a bűnözők – közölte kedden a Silva Erdészeti Szakszervezeti Szövetség.


Néhány nap múlva a katolikus világ egyik legnagyobb ünnepét tartják Budapesten, az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusról viszont egy mondatot sem találni a bécsi katolikus intézményekben – írja az Erdély.ma bécsi olvasója, aki arra volt kíváncsi, hogy az osztrák katolikus egyház miként népszerűsíti, hogy az egyház feje a szomszédos Budapestre látogat.


91 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page