top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:13) 2022.02.17.Gordan Lauc horvát professzor: „Hollandia szinte minden intézkedést eltöröl (kivéve a tömegközlekedési eszközök maszkhasználatát). Tehát, ha jól emlékszem, Finnország, Dánia, Írország, Hollandia, Norvégia, Svédország és az Egyesült Királyság gyakorlatilag minden 'intézkedést' eltörölt. Ha ezekben az országokban nincs értelme az 'intézkedéseknek', akkor máshol sincs. Az 'intézkedéseket' fenntartó kormányok feleslegesen bánnak rosszul állampolgáraikkal, és ez biztosan sokba fog nekik kerülni a következő választásokon.”


A Project Veritas nevű oknyomozó szervezet nyilvánosságra hozott egy felvételt FDA egyik vezetőjéről, aki azt állítja, hogy a Covid – 19 elleni oltások éves beadásának engedélyeztetése már folyamatban van, még az 5 éven aluli gyermekek számára is. Egy kétrészes titkos videósorozat első részében Christopher Cole, az FDA egyik vezető tisztviselője és az ügynökség Ellenintézkedési Kezdeményezéseinek vezetője azt mondta a Project Veritas riporterének, hogy részt vesz a "különböző" Covid vakcinák jóváhagyási folyamatában.
Újabb csapás a COVID-tól: az életbiztosítást visszavonják az oltás okozta halál után, mivel az "önkéntes oltás kísérleti vakcinával" öngyilkosságnak minősül. A bíró kifejtette: "A kísérleti vakcina mellékhatásait közzétették, és az elhunyt nem hivatkozhatott arra, hogy nem tudott ezekről, amikor önként beolttatta magát. Franciaországban nincs olyan törvény vagy előírás, amely előírná, hogy be kell oltani. Ezért halála lényegében öngyilkosságnak minősül". Forrás


Hogyan vitte térdre a nyugati bölcsészettudományokat a kritikai pedagógia? Miért nem tudnak rendesen angolul a brit egyetemeken, és hogyan fedezhetjük fel újra a bölcsészettudományokat? Az MCC beszélgetésén jártunk!


Arianna Armour millióknak üzeni közösségi média felületein, hogy Isten képes megszabadítani a homoszexuális vágyaktól és a nemi diszfóriától azokat, akik küszködnek az identitásukkal.


„Igen, ez az az ár, amit hajlandó vagyok megfizetni – reagált rögtön a szerb klasszis a felvetésre, miszerint, ha kötelezni akarnák az oltásra, kihagyná-e a fontos tornákat. – Tisztázzuk: sosem voltam oltásellenes, de mindig is támogattam a szabadságot, azt, hogy én dönthessem el, hogy mit viszek be a szervezetembe. Az oka ennek az, hogy a testemre vonatkozó döntéshozatal, ennek az alapelvei fontosabbak számomra, mint bármilyen cím, győzelem vagy bármi más. Igyekszem összhangba kerülni a testemmel, amennyire csak lehet. Sosem voltam a védőoltások ellen, és megértem, hogy világszerte mindenki nagy erőfeszítéseket tesz a koronavírus megfékezésének érdekében, remélhetőleg hamarosan véget is ér a vírus.”


A görbe ellaposodásához szükséges három hétből már húsz hónap lett...Naftali Bennett miniszterelnök csütörtökön az izraeli koronavírus-politika jövőjéről tartott miniszterekkel és egészségügyi tisztviselőkkel folytatott megbeszélésen kijelentette, hogy az „[omikron-] hullám megtört” – számolt be róla az Újkelet.live


„Van egy bizonyos fokú csodálat, amit valójában Kína iránt érzek, mert a diktatúrájuk lehetővé teszi számukra, hogy egy pillanat alatt változtassanak a gazdaságukon, és azt mondják, hogy zöldre kell váltanunk, ezért el kell kezdenünk napenergia-befektetéseket eszközölni”


100 őszinte és tabumentes kérdést tett fel nekem Szakács Árpád újságíró-publicista, amelyekre adott válaszaimat könyvbe foglaltuk – közölte Dúró Dóra független országgyűlési képviselő.

X-Televízió


Sok szeretettel meghívom március 10-én 18 órára Szó-rakózó Magyar estre. A tavaszi programsorozat címe: 800 éves az Aranybulla, és bő 1000 éves a magyar jogrend. Vendégünk dr. Zétényi Zsolt, előadásának címe: Az Aranybulla és a magyar nemzet ellenállási joga588 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page