top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:30) 2021.08.19.Annyit tudok csak mondani az embereknek, hogy ami itt zajlik az eutanázia. Ami itt zajlik, az tömeges gyilkosság! Ami itt zajlik, az egészen nagy kaliberű bűnözés!


Félreértés ne essék: az egész közösséget fenyegető veszély elhárítása indokolhatja az egyén alapvető jogainak korlátozását. Csakhogy egy jogállamban a hatalomnak minden egyes esetben számot kell adnia arról, hogy a korlátozás a veszély elhárítása érdekében feltétlenül szükséges, csak az arányos mértékig terjed, a veszélyelhárítási cél más módon nem elérhető, így tehát a korlátozás elkerülhetetlen. Az államot igazolási kötelezettség terheli minden egyes érintett jog és – amennyiben a korlátozás során megkülönböztetést tesz a polgárok között – minden egyes érintett lakossági csoport esetében


Miután az oltásellenes diák hangoztatni kezdte a vakcina-ellenes véleményét, Mutzafi, aki az év elején minden követőjének elrendelte, hogy vegye fel az oltást, láthatóan felemelte a hangját: „Több mint 6.500 ember halt meg, hagyjátok abba a mellébeszélést! Menjetek, takarodjatok innen, őrültek vagytok”.


A táliboktól egy kabuli sajtótájékoztatón kérdezték meg, hogy hogyan garantálják majd a szólásszabadságot. A szóvivőjük a videó fordítása szerint úgy reagált: „Ezt a kérdést azoknak kellene feltennie, akik azt mondják, hogy a szólásszabadság szószólói, de mégsem hagyják, hogy minden információt nyilvánosságra hozzunk. Meg lehet kérdezni a Facebookot. Ezt a kérdést nekik kellene feltennie!


Több ezren tüntettek a lett főváros, Riga központjában szerdán a koronavírus elleni korlátozások és a kötelező védőoltás ellen. Armands Ruks, a lett rendőrség parancsnoka figyelmeztette a résztvevőket, hogy a rigai városi tanács ugyan hozzájárult két szerdai tüntetés megtartásához, de a koronavírus elleni korlátozások értelmében ezeken az eseményeken legfeljebb 50 ember gyűlhet össze. A szabály megszegőit 2000 euróig terjedő pénzbírsággal sújtják.


Hiába keresték meg újságírók a gimnázium igazgatóját, az politikára hivatkozva nem válaszol. Képek az érzékenyítésről természetesen vannak.


Egy orvosnő üzenete: Drukkolok mindannyiunknak! Egyre világosabbá válik, hogy ezek az injekciók mindegyik, talán a kínai kevésbé apró, legtöbbször mikroszkopikus méretű vérrögök keletkezését okozzák, majdnem mindenkiben igen, azokban is, akik a szuri után "jól vannak". Attól függően, hogy mekkorák ezek a vérrögök, mennyien vannak, és melyik szervben "akadnak el", különböző azonnali és későbbi tüneteket okoznak.


Néhány hetet, maximum egy hónapot adok és afgánok vagy magukat afgánnak mondó bevándorlók fognak dörömbölni országunk déli határánál. Miközben borzasztó felvételeket nézegetünk a tálibok ámokfutásáról Afganisztánban. Amerika elcseszte, Európa megfizet érte.


A gyógyszerek, vakcinák mellékhatásait gyűjtő holland tudományos szerv, a Lareb közel 500 bejelentést kapott a Covid elleni védőoltások utáni halálesetekről. A Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (parlamenten kívüli vizsgálóbizottság) további 1400 halálesetről tett jelentést. A covid oltások ennek ellenére zavartalanul folynak!


Egyre világosabbá válik, hogy ezek az injekciók - mindegyik, talán a kínai kevésbé - apró, legtöbbször mikroszkopikus méretű vérrögök keletkezését okozzák, majdnem mindenkiben - igen, azokban is, akik a szuri után "jól vannak". Attól függően, hogy mekkorák ezek a vérrögök, mennyien vannak és melyik szervben "akadnak el", különböző azonnali és későbbi tüneteket okoznak. Pl.: nagyobb vérrög a koszorúerekben: szívinfarktus, Tüdőben: tüdőembólia. Agyban: stroke (agyvérzés). Vesében: veseelégtelenség. stb. Ha kisebbek az "embolusok", akkor lassabban alakul ki a szervi elégtelenség, és nem fogja egyértelműen kimondani senki, hogy ez is a szuritól van. (Mellesleg most is rengeteg orvoskolléga van tagadásban...).


A Magyarok X. Világkongresszusán (MVSZ) elhangzott előadás


A deviancia sosem lehet mérce, mert akkor idővel a normalitás válik devianciává.124 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page