top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:04)


A fiatalság ópiuma – A Momentum-jelenségről

Frázisok vannak, tartalom nincs. A magyar fiatalok többet érdemelnek az aktivizmusimportnál.Levélben tiltakoznak a budavári lakosok a Deutsche Welle riportja ellen

A Budavári Lakosok Szövetségét felháborítja, hogy V. Naszályi Márta polgármester közreműködésével a német közmédia magyarországi zsidóüldözést vizionáló műsort készített. Levelüket itt olvashatják.


Mást (is) mondott Strache: új megvilágításban az Ibiza-botrány

Az (osztrák) vízkészlet privatizációja elképzelhetetlen – többek között ez hangzik el Heinz-Christian Strache megbuktatott osztrák jobboldali alkancellár szájából egy most nyilvánosságra hozott felvételen. Az Exxpress.at arra számít, a teljes felvétel új megvilágításba helyezheti az egész ügyet. De az egymillió eurós kérdés továbbra is válaszra vár: kik csalták lépre Strachét?


A nemzetközi büntetőbíróság befogadta az izraeli kormány elleni, a nürnbergi kódex megsértésével kapcsolatos panaszt

Ruth Makhacholovsky és Aryeh Suchowolski ügyvédek panaszt nyújtottak be a hágai törvényszéken az elmúlt hétvégén a nürnbergi törvénykönyv izraeli kormány és más pártok általi megsértése miatt. Emlékeztetünk arra, hogy az Igazság Népe szervezet feljelentést tett az izraeli kormány ellen, amely illegális kísérleteket végez izraeli állampolgárokkal a Pfizer oltás útján. „A szervezetbe ügyvédek, orvosok, közéleti aktivisták és a nagyközönség tartoznak, akik úgy döntöttek, hogy élnek demokratikus jogukkal, hogy nem kérnek kísérleti orvosi kezelésből (Corona oltás), és nagy és komoly nyomásnak vannak kitéve.”


Az „ország kifosztásának” nevezte Marcel Ciolacu a földtörvény módosítását

Az “ország kifosztásának” nevezte Marcel Ciolacu a Nemzeti Liberális Párt (PNL), a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) és az RMDSZ 61 szenátora és képviselője által benyújtott módosító javaslatot, amely – a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke szerint – lehetőséget teremt a nem román állampolgárságú személyeknek, hogy az eddigieknél könnyebben földtulajdonhoz jussanak Romániában.

Beesett koronás vicc31 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page