VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:25)


MAGYAR MÉDIA CSALÁD – ÚJ MÉDIUM SZÜLETIK

A most induló MAGYAR MÉDIA CSALÁD honlapja: https://mmcsalad.hu/ A CMM és a HUN TV támogatásával új média felület nyílt. Szeretettel várunk mindenkit a MAGYAR MÉDIA CSALÁD tagjai közé. A MAGYAR MÉDIA CSALÁD büszkén állíthatja, hogy egyedi, mert... Zárt a közössége, Magyar értéket ápol, Vállalatoktól független, Célja az önfenntartás, Tanítja a tagokat, Tiszteli a magánszférát...


Mit üzen a magyarságnak a vatikáni Betlehem? Lakatos Mónika, Bene Gábor. Szeged, 2020. december 28.

December 13-án nyílt meg a Szent Péter teret körülölelő Bernini féle négyes oszlopcsarnok, a híres kolonnádok alatt a szabadban a „100 betlehem a Vatikánban” kiállítás, melynek főszervezője idén Ukrajna. Mennyiben érint ma bennünket a betlehemi üzenet? Abruzzó mestereinek alkotása a központban.


David Reaboi: Sok amerikai követné a magyar utat

Az amerikai Politico által „jobboldali Twitter-ökölharcosnak” minősített nemzetbiztonsági szakértő – aki a Strategic Improvisation nevű kommunikációs vállalat igazgatója is egyben – a lapunknak adott interjúban arról is beszélt: Joe Biden elnöksége alatt nem lesz könnyű dolga azoknak az országoknak, amelyek nem hódolnak be a bevándorlást istenítő és az LMBTQ-közösségek agresszív nyomulását támogató, a balliberális ideológia vakságában vergődő demokraták zsarnokságának.
44 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek