VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:20) 2021.09.04.MAGYARORSZÁG: Egyhetes eucharisztikus covid-stop

Több százezres tömeg, de nem kell maszk, távolságtartás, létszámkorlátozás. 70 országból érkező több tízezer résztvevő, akitől SEMMIFÉLE védettségi igazolást nem kérnek.


Egy ohiói bíró úgy döntött, hogy a kórházaknak ivermectint kell használniuk a klinikai kezeléshez

Az Ohio Capital Journal augusztus 30-án számolt be arról, hogy egy bíró az ohiói Butler megyében a múlt héten úgy döntött, hogy a West Chester kórház köteles az ivermektint használni egy új koronával rendelkező beteg klinikai kezelése során.


Megkezdődtek az mRSN-vakcina-próbák az 5-11 évesek körében

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet (Food and Drug Administration) sürgetésére a COVID-19 ellen az mRNS típusú védőoltást előállító két gyártó cég vakcináinak biztonságossági próbáiba megnövelt számban vonják be az 5-11 év közötti gyerekeket. (...) Tehát a Pfizer várakozása szerint ősszel megérkezhet az 5-11 évesek oltására az engedély, és remélhetőleg ezt gyorsan követheti a 2-5 éves korosztály számára való jóváhagyás. A legfiatalabbak (a 6 hónapostól a 2 évesig terjedő csoport tagjai) számára is hamarosan, október-november táján várhatóan megkezdődhetnek majd az oltási kampányok.


Parlamenti választás vagy polgárháború? (Thürmer Gyula írása)

A DK, pontosabban szólva a Gyurcsány-Dobrev páros hétvégi kampánynyitója megdöbbentő és elrettentő volt. Ők már nem beszélnek választásról, nem beszélnek demokratikus játékszabályokról. A meghirdetett cél az ellenfél, a Fidesz-KDNP, az Orbán-kormány totális megsemmisítése. Gyurcsány szerint az ellenzék ki fogja söpörni a hatalomból” a Karmelita Kolostorban ülő „nemzetrabló, nemzetáruló brigádot”. Dobrev Klára kijelentette: ő „ezekkel” nem akar kiegyezni, hanem le akarja győzni őket „egyszer és mindenkorra”.

Belegondoltak Önök abba, hogy ez mit jelent? Értik Önök, hogy a DK már most iszonyú félelmet kelt a társadalomban?