top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:35) 2021.10.21.

A kutatásaiból készült könyv eleinte nem aratott nagy sikert, de 1993-ban a Dallas Cowboys amerikai focicsapat edzője, Jimmy Johnson a Super Bowl szünetében méltatta a könyvet, arra hivatkozva, hogy a csapat ennek köszönheti a sikereit – hirtelen elsöprő érdeklődés mutatkozott a könyv és a professzor kutatási területe iránt.


A volt elnök ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy New York eltávolítja Thomas Jefferson szobrát.


A volt amerikai elnök szerdán egy új médiaszolgáltató vállalat és egy saját internetes közösségi hálózat elindítását jelentette be. Az alkalmazás neve TRUTH, vagyis IGAZSÁG lesz.


A Nyugat-Ausztráliai kormány irányelveket tűzött ki, hogy 2022 január végéig a lakosság 80%-nak kétszeresen oltva kell lenni. Ezért minden vállalkozást, aki a kereskedelem, tömegközlekedés, szolgáltató ipar, kiskereskedelem, oktatás és az építőiparban tevékenykedik kötelezni kell arra, hogy valamennyi dolgozójától elvárja a kétszeres oltást. Aki ezt nem teljesíti az 100.000 ausztrál dollár, valamint a dolgozó alkalmanként 20.000 dollár büntetést kell fizessen.


Egy tízéves gyerek nem akart részt venni az iskolai pride felvonuláson, ezért órákra bezárták, fegyelmit kapott, és öt napra eltiltották az iskolától, az anyát pedig felkereste a rendőrség azzal, hogy gyűlölet­beszédre tanítja a gyermekét. Ilyen és hasonló ügyekben nyújt segítséget a Christian Concern. Andrea Williams-szel, a szervezet alapítójával beszélgettünk.


Felavatták a Rákoskeresztúri új köztemetőben a meg nem született gyermekeknek állított emlékművet, mely segít enyhíteni az elvesztett gyermekek miatt érzett végtelen fájdalmat, illetve felhívja a figyelmet arra, hogy az élet a fogantatással kezdődik és Isten számára minden emberi élet fontos.


A Patrióták legújabb könyve, az önkényuralmi utca- és intézményneveket és azok mentegetőit leleplező „Nagyapa, ki volt Szabó Ervin?” igazi csemege azok számára, akik szerint elfogadhatatlan a kettős mérce, és a világtörténelem legtömegpusztítóbb ideológiájáról ki kell mondani az igazságot.


Svédország (10,3 millió lakos)

A svédek az egész világ figyelmét felkeltették azzal, hogy egyedi módon viszonyultak a járványhoz. Kevés dolgot tettek kötelezővé. Az állampolgárok eldönthették, hogy a biztonságérzet érdekében mit akarnak megtenni. A grafikon szerint jó irányt választottak. Annak ellenére, hogy megjött a hideg, a betegek száma a nullához közelít.Ausztrália (25,7 millió lakos)

Példátlan szigorral végrehajtott 106 napnyi lezárás után ilyen tendencia figyelhető meg – annak ellenére, hogy nagyon kellemes az időjárás, éppen tavaszodik.Szingapur (5,7 millió lakos)

A lakosság 85 %-a kapott már legalább két oltást. De nagyon úgy tűnik, ez nem megoldás!
108 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page