top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:51)Boris Johnsont, az Egyesült Királyság miniszterelnökét azzal vádolták, hogy aláássa kormánya oltási programját, miután elmondta a briteknek, hogy a koronavírus ellen teljesen beoltottak hiába kapták meg a vakcinákat, továbbra sem találkozhatnak zárt helyiségekben, mivel továbbra sincsenek teljesen védve.


Korábbi statisztikák elemzése alapján megállapítottuk, hogy minden 333 emberből 1 főnek súlyos mellékhatások jelentkeztek az oltás után. Azonban most már 7 hét távlatából tudjuk a károsodásokat figyelni és sajnálatos módon a statisztika további rosszabbodást mutat. A Pfizer vakcinák beadás utáni káros mellékhatások száma 119.6 %-kal nőtt, az AstraZenecánál ez a szám 1301.77 %-kos növekedést mutat január 24 – március 14-e között. Ez azt jelenti, hogy most már minden 166 oltott ember esetében 1 főnél súlyos mellékhatás jelentkezik. Ez óriási szám!


Nemcsak a gazdaságot, hanem a születésszámot is jelentősen visszavetette a pandémia. A nyugati országokban tervezett babák millióinak megszületése tolódhat ki vagy maradhat el, miközben a túlnépesedett országokban éppen a nem várt népességnövekedés okozhat gondot.


A VAERS napokban közzétett adatai 50 861 jelentést jelentettek a COVID vakcinákat követő mellékhatásokról, köztük 2249 halálesetről és 7726 súlyos sérülésről 2020. december 14. és 2021. március 26. között.


Nem győzhet a rossz a jó felett, a hazugság az igazságon, a gyűlölet a szeretet felett – fogalmaz húsvéti üzenetében Kovács Gergely gyulafehérvári római katolikus érsek.


Enyhén szólva dominálta a csütörtöki híreket egy tett, amely a ferencvárosi önkormányzathoz kötődik: felállították a már rég beharangozott BLM-emlékművet. Morfondírozhatnánk azon, hogy egy világjárvány közepén miért a metapolitikai látszatintézkedések fedik le teljes egészében egy baloldali kerületvezetés mindennapjait. Felvethetnénk, hogy ugyan mi közünk van nekünk mindehhez, innen, Közép-Európából. Ezer kérdést is megvitathatnánk, de egyre sincs szükség. Egyszerűen azért nem, mert vannak olyan helyzetek, amikre a reakciót nem magyarázod meg. A fehérvérsejt nem nyújt be kérvényt a kórokozónak, hogy elnézést kérek, mit tetszik errefelé csinálni? A fehérvérsejt megtisztítja a szervezetet a behatoló, idegen entitástól. Nem tesz fel kérdést, nem mérlegel, nem vár ki; cselekszik.


Orvosok egy csoportja lázadt fel a covid-terrorizmus ellen Romániában és kemény szavakkal mutat rá arra, hogy ami jelenleg a világban zajlik „covid19-járványkezelés”címen, annak valójában nem sok köze van a valós orvostudományhoz, hanem egy kitervelt egészségügyi-diktatúra alapja. A sajtóközleményt kiadó orvosok várják, hogy orvoskollégáik országszerte csatlakozzanak hozzájuk és közösen vessenek véget ennek a covid-manipulációnak, mely az orvostársadalmat is bemocskolta s egy terror-rendszer kiszolgálóivá züllesztette.


2020 tavaszán Dr. Köhnlein volt az első orvos, aki kamera előtt felvállalta, hogy nincsen járvány Németországban és nem is lehet, ha csak nem sikerül a WHO-nak ugyanúgy rászednie a politikusokat és orvosokat, hogy pánikot keltsenek és félrekezeljék protokoll szerinti eljárással, influenzás betegeiket.

Dr. Köhnlein már bő egy évvel ezelőtt lett figyelmes arra, hogy Olaszországban az kórházi kezelések ölik meg voltaképpen a betegeket, neves orvosi magazinokban közzétett WHO szerinti covid-protokoll kezelőlapokat elemezve. Akkor úgy nyilatkozott, hogy csoda, ha azon kezeléseket bárki is túléli. Most, egy évvel később, amit azzal töltött, hogy végig a betegellátási frontvonalon szolgált ismét kamera elé állt. Minden magyar orvos és politikus számára KÖTELEZŐen megnézendő anyag kell legyen ez a beszélgetés (...)68 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page