VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:51)Botrány: Boris Johnson elszólta magát, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a vírus terjedését és a beoltottak továbbra sem találkozhatnak zárt terekben

Boris Johnsont, az Egyesült Királyság miniszterelnökét azzal vádolták, hogy aláássa kormánya oltási programját, miután elmondta a briteknek, hogy a koronavírus ellen teljesen beoltottak hiába kapták meg a vakcinákat, továbbra sem találkozhatnak zárt helyiségekben, mivel továbbra sincsenek teljesen védve.


AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁG ÚJABB ADATOKAT SZOLGÁLATAT A COVID VAKCINÁK MELLÉKHATÁSAIRÓL

Korábbi statisztikák elemzése alapján megállapítottuk, hogy minden 333 emberből 1 főnek súlyos mellékhatások jelentkeztek az oltás után. Azonban most már 7 hét távlatából tudjuk a károsodásokat figyelni és sajnálatos módon a statisztika további rosszabbodást mutat. A Pfizer vakcinák beadás utáni káros mellékhatások száma 119.6 %-kal nőtt, az AstraZenecánál ez a szám 1301.77 %-kos növekedést mutat január 24 – március 14-e között. Ez azt jelenti, hogy most már minden 166 oltott ember esetében 1 főnél súlyos mellékhatás jelentkezik. Ez óriási szám!


Elmaradt baby boom: miért ment el a kedv a gyerekvállalástól a Covid alatt?

Nemcsak a gazdaságot, hanem a születésszámot is jelentősen visszavetette a pandémia. A nyugati országokban tervezett babák millióinak megszületése tolódhat ki vagy maradhat el, miközben a túlnépesedett országokban éppen a nem várt népességnövekedés okozhat gondot.


A VAERS-HEZ JELENTETT COVID OLTÁSI SÉRÜLÉSEK SZÁMA MEGHALADJA AZ 50 000-ET

A VAERS napokban közzétett adatai 50 861 jelentést jelentettek a COVID vakcinákat követő mellékhatásokról, köztük 2249 halálesetről és 7726 súlyos sérülésről 2020. december 14. és 2021. március 26. között.


NEM GYŐZHET A ROSSZ A JÓ FELETT – KOVÁCS GERGELY GYULAFEHÉRVÁRI ÉRSEK HÚSVÉTI ÜZENETE

Nem győzhet a rossz a jó felett, a hazugság az igazságon, a gyűlölet a szeretet felett – fogalmaz húsvéti üzenetében Kovács Gergely gyulafehérvári római katolikus érsek.


A provokáció nem műalkotás és soha nem leszünk restek a provokációkat eltüntetni

Enyhén szólva dominálta a csütörtöki híreket egy tett, amely a ferencvárosi önkormányzathoz kötődik: felállították a már rég beharangozott BLM-emlékművet. Morfondírozhatnánk azon, hogy egy világjárvány közepén miért a metapolitikai látszatintézkedések fedik le teljes egészében egy baloldali kerületvezetés mindennapjait. Felvethetnénk, hogy ugyan mi közünk van nekünk mindehhez, innen, Közép-Európából. Ezer kérdést is megvitathatnánk, de egyre sincs szükség. Egyszerűen azért nem, mert vannak olyan helyzetek, amikre a reakciót nem magyarázod meg. A fehérvérsejt nem nyújt be kérvényt a kórokozónak, hogy elnézést kérek, mit tetszik errefelé csinálni? A fehérvérsejt megtisztítja a szervezetet a behatoló, idegen entitástól. Nem tesz fel kérdést, nem mérlegel, nem vár ki; cselekszik.


ORVOSOK LÁZADTAK FEL A COVID-TERRORIZMUS ELLEN ROMÁNIÁBAN, SAJTÓKÖZLEMÉNYBEN TILTAKOZNAK A HAZUG PROPAGANDA, AZ EMBEREK FÉLREVEZETÉSE ELLEN

Orvosok egy csoportja lázadt fel a covid-terrorizmus ellen Romániában és kemény szavakkal mutat rá arra, hogy ami jelenleg a világban zajlik „covid19-járványkezelés”címen, annak valójában nem sok köze van a valós orvostudományhoz, hanem egy kitervelt egészségügyi-diktatúra alapja. A sajtóközleményt kiadó orvosok várják, hogy orvoskollégáik országszerte csatlakozzanak hozzájuk és közösen vessenek véget ennek a covid-manipulációnak, mely az orvostársadalmat is bemocskolta s egy terror-rendszer kiszolgálóivá züllesztette.


DR. CLAUS KÖHNLEIN A KORONÁRÓL EGY ÉV UTÁN

2020 tavaszán Dr. Köhnlein volt az első orvos, aki kamera előtt felvállalta, hogy nincsen járvány Németországban és nem is lehet, ha csak nem sikerül a WHO-nak ugyanúgy rászednie a politikusokat és orvosokat, hogy pánikot keltsenek és félrekezeljék protokoll szerinti eljárással, influenzás betegeiket.

Dr. Köhnlein már bő egy évvel ezelőtt lett figyelmes arra, hogy Olaszországban az kórházi kezelések ölik meg voltaképpen a betegeket, neves orvosi magazinokban közzétett WHO szerinti covid-protokoll kezelőlapokat elemezve. Akkor úgy nyilatkozott, hogy csoda, ha azon kezeléseket bárki is túléli. Most, egy évvel később, amit azzal töltött, hogy végig a betegellátási frontvonalon szolgált ismét kamera elé állt. Minden magyar orvos és politikus számára KÖTELEZŐen megnézendő anyag kell legyen ez a beszélgetés (...)