VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:42)


„A gyermeked megölése soha, semmire nem megoldás!” – Abby Johnson a Vasárnapnak

Amikor megkaptam az állásomat a Planned Parenthoodnál, azt éreztem, megütöttem a főnyereményt, és az enyém a legjobb munka a világon. Hittem, hogy megváltoztathatom a világot, és itt tényleg segíthetek a nőknek – mondta lapunknak Abby Johnson. A ma már életvédő aktivistaként dolgozó nyolcgyermekes édesanya élete olyan példaértékű, hogy játékfilm is készült róla.DR. BOSSCHE OLTÁSGYÁRTÓ ÉS DR. YEALDON A PFIZER KORÁBBI ALELNÖKE: A KÖZELÉBE SE MENJ AZ OLTÁSOKNAK!

"Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy egy világméretű emberiségellenes bűncselekményre készülnek a világ népességének nagy része ellen."


NAGYSZERŰ VIDEÓK A KLA TÉVÉ MAGYAR ADÁSAIBAN

Tegnap remek csapattal bővült a mozgalmunk. A KLA tévé egy adományokból és ingyenes önkéntes munkából, számtalan privát stúdióból álló nemzetközi médiaközpont, amelynek törekvése, hogy néhány éven belül a világ legnagyobb alternatív televíziós hálózata legyen. A magyar munkatársak elkötelezettsége és magyarság tudata lenyűgözött bennünket és a továbbiakban igyekszünk munkájuk gyümölcseit sorban bemutatni Önöknek.


DR SHERRI TENPENNY ÚJRA MEGSZÓLALT! MI VÁRHATÓ 2021 ŐSZÉN?

2021 őszén újra kezdődik az influenza szezonnal való fenyegetés. Már augusztusban hallani fogjuk, hogy veszélyes lesz a betegség, a corona vírus elleni oltás nem véd ellene. Az emberek sorakozni fognak az influenza elleni oltásért. Ó, már megkapták a Covid-19 elleni oltást, az influenza elleni oltás egy semmiség! – gondolják. Nem egyedül gondolom úgy, hogy ez az oltás lesz a ravasz a fegyveren, amelyet ha meghúznak, beadásra kerül az oltás, az az idegrendszeri, autoimmun és egyéb betegségek valamint a halál nagy számú növekedéséhez vezethet.


A Transindex-modell: egy bolond százat csinál – Szakács Árpád írása az Erdély.ma portálnak

Na, és most ugrik a majom a vízbe: ha ifjú Hunor vette volna magának azt a minimális fáradságot, hogy egyáltalán megkérdez, elmondtam volna neki, hogy egyrészt: Demeter soha nem volt olyan pozícióban, hogy engem bárhová behívasson. Másrészt: soha nem volt ilyen tartalmú beszélgetés, mint amit beidézett. Abban az interjúban Demeter Szilárd konkrétan nem mondott igazat. Azt is hozzá tudtam volna tenni, hogy ezt bizonyítani is tudom, az esetről akkor írásban tájékoztattam a Mediaworks legfelsőbb vezetését is, akik ezek után számonkérték Demetert, hogy "erre miért volt szükség?" Demeter erre azt reagálta, „most ezt kellett tennem.” Később azt is megtudtam, a saját maga egója diktálta a fejében ezt az indokot.


Megfejtették, mivel csökkenthető leginkább a szén-dioxid kibocsátás: kevesebb gyerekkel és kisebb családokkal

Világméretű felmérés eredményeit tette közzé a Financial Times. Ebből az derül ki, hogy az emberek többsége nincs tisztában azzal, hogy leginkább azzal csökkentheti személyes széndioxid-kibocsátását, ha mondjuk eggyel kevesebb gyermeket vállal. Azt is kiszámolták, hogy ez éves szinten 58.6 tonna széndioxid-kibocsátást "spórolna meg".


A számok mintha mást mutatnának!

14 hónap átlaga alapján a Föld nevű bolygón tíz millió emberből átlag kb. 8-9 ember hal meg covidban naponta.

Ízlelgessük egy kicsit ezt a 10.000.000/8/nap arányt. Végül egy álnaiv kérdés: Tessék mondani mikortól neveznek bármit is világjárványnak?


Tennessee szigorítaná az iskolákban a transzneműek mosdóhasználati jogait

A republikánus vezetésű államban a transzneműek csak a születésük szerinti nemüknek megfelelő iskolai mosdókat használhatnák.
Szilágyi Ákos alkotása


75 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek