top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:27) 2022.01.12.


Csaknem négyszáz alkotmányjogi panasz érkezett az Alkotmánybírósághoz, amelyben a munkavállalók kötelező oltását elrendelő kormányrendeleteket támadták meg – tudta meg az Index. Azt a szabályozást, amely lehetőséget ad a cégek és vállalkozások számára, hogy előírják alkalmazottaiknak a kötelező vakcinát, már tárgyalják az alkotmánybírák, míg az oltásra kötelezett állami és önkormányzati dolgozók panaszait több ügytípusra szétválogatva az elmúlt hetekben szignálták ki előadó alkotmánybíróra.


A Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) kéri a hatóságoktól, haladéktalanul szüntessék meg a Covid-igazolvány felmutatásának kötelezettségét a közintézményeknél, hogy ne kelljen hosszú sorokat állniuk a polgármesteri hivataloknál az adóikat befizetni érkező polgároknak.


Ha azt mondom, mindenkinek kezd elege lenni a koronavírusból, nem mondok újat. Elegünk van a vírusból, az aggodalomból, a korlátozásokból, és mindabból, ami ezzel jár. Biztosra veszem, hogy így vannak ezzel az emberek mindenütt a világon, kivéve persze a svédeket, ahol az állam minimális közbeavatkozásával sikerült jó eredményeket produkálni...


Miközben a Pfizer elnöke figyelmeztet, higy nem biztos, hogy jó ötlet a 4. géninjekcióval való oltáskampány beindítása, mert nem biztos, hogy jó a 4. dózis. Emlékeztet, hogy meg kell várni a jelenleg is folyó izraeli kísérlet eredményét, addig amíg az izraeli 4. dózis kísérlet eredménye nem áll össze, addig nem javasolt a negyedik oltás. Ehhez az izraeli emberkísérlethez senkinek nincs hozzászólása ? Az emlékeztető oltások gyakori beadásának veszélyeire figyelmeztet az EMA is! Akkor az, ami Izraelben történik szörnyen veszélyes orosz rulett!


Biró Éva: Ez ma Németország. Így üldözik az orvosokat, akik a hivatalos narratívával szembemennek. És ezért kussolnak a gyávák Dr. Carola Javid-Kistel mai videója: "Sziasztok Kedveseim, itt dr. Carola Javid-Kistel, 2022. január 11. kedd van. Meg akartam osztani veletek, hogy ma megint látogatást kaptam a rendelőmben (már volt nála párszor házkutatás). Rendőrök voltak itt, akik feltételezhetően magukkal akartak vinni és kényszerkaranténba akartak dugni. Egy nagyobb autó is volt velük, amibe valószínűleg engem akartak bezárni. Nem tudom pontosan. Voltak a rendelőmben és az otthonomban is, de én már nem vagyok otthon, Duderstadtban, most pár napig egy biztonságos helyen tartózkodom."


Katonai dokumentumok szerint az EcoHealth Alliance 2018 márciusában kereste meg a DARPA-t, hogy finanszírozást kérjen a denevér által terjesztett koronavírusok funkcionális növelésére. A Project Defuse névre keresztelt javaslatot a DARPA elutasította, mert biztonsági aggályok miatt sérti a funkció növelésének kutatási moratóriumát.


Ahhoz, hogy megnézzük, milyen lesz az oktatás 2022-ben, meg kell vizsgálni az előzményeket. A digitális oktatás okozta lemaradások, a növekvő egyenlőtlenségek és a gyerekek körében egyre gyakrabban előforduló mentális zavarok ugyanakkor nem sok jóval kecsegtetnek. A problémák egyébként már most szembetűnők, de a szakemberek szerint ez még csak a jéghegy csúcsa.


"Az ülésekről készült dokumentumok megismerését megtagadom, mivel azok a közfeladatot ellátó szerv feladat- és hatáskörébe tartozó döntés meghozatalára irányuló eljárás során készített vagy rögzített, a döntés megalapozását szolgáló adatok és a keletkezésüktől számított tíz évig nem nyilvánosak”


A kristálycukor, a búzafinomliszt, a napraforgó-étolaj, a sertéscomb, csirkemell és a 2,8%-os tehéntej esetében beavatkozunk az árak alakulásába – fogalmazott a miniszterelnök.


Fekete angol királyné, nembináris James Bond, genderqueer Szépség – komoly fordulópont volt az idei év a filmipar sokszínűsítésében! Összeszedtük a kedvenceket.A Pfizer főorvosa azt mondja egy interjúban, hogy az új vakcina lényegesen jobban véd a fertőzéstől, mint a korábbi vakcinák. (nu, persze! és annál is jobban véd, amilyennek ugyanők a haszontalan "vakcináikat" eddig egekig magasztalták?! – a Szerk.)


A gyógyszercég elnöke a meghökkentő beismerést hétfőn tette a Yahoo Finance-nak adott interjúban, ahol azt sugallta, hogy két adag, plusz egy további emlékeztető adag szükséges ahhoz, hogy valamiféle látszatvédelmet kapjunk – a fertőzés ellen azonban ez nem véd.


A demokrata párti elnök és a szövetségi kongresszus demokrata párti törvényhozói azért kívánják módosítani a szövetségi választási törvényt, mert a 2020-as elnökválasztás óta 19, republikánus vezetésű tagállamban fogadtak el a szavazást érintő változtatásokat. A változtatások csaknem mindenütt a választásokon résztvevők személyazonosságának igazolására, ellenőrzésére vonatkoznak, elkerülendő, hogy választásra nem jogosultak voksolhassanak, vagy hogy egyesek több helyen is leadhassák szavazataikat. Több tagállamban – így például Texasban – szigorították a levélszavazás feltételeit és körülményeit. Demokrata párti politikusok azzal vádolják a republikánusokat, hogy mindezen változtatásokkal a kisebbségek részvételét kívánják megnehezíteni a választásokon.


Az egyik legnagyobb amerikai újság kedden tette közzé azt a Twitter-üzenetét, amelyben a Miben téved a közvélemény a pedofíliával kapcsolatban című írását igyekezett propagálni – írja a Russia Today. A USA Today a közösségi oldalon indított vitát azonban hamar törölte, miután nagy felháborodást keltett az olvasók körében. Ráadásul a cikk eredeti címét is lecserélte.


Sajid Javid propagandáját megkérdőjelezi egy aneszteziológus szakorvos (Szkeptikus Kerekasztal)

444 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page