VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:12)AMERIKAI ORVOSOK TILTAKOZÁSA A GYERMEKEK BEOLTÁSA ELLEN

Az amerikai frontvonalbeli orvosok ( AFLDS ) indítványt nyújtottak be az amerikai kerületi bírósághoz Alabama északi körzetében, amelyben ideiglenes visszatartó végzést kértek a sürgősségi felhasználási engedély (EUA) ellen, ami engedélyezi a COVID-19 vakcinák alkalmazását 16 év alatti gyermekeknél.

Dr. Simone Gold az indítvány benyújtásának okairól beszélt: “Mi orvosok oltáspártiak vagyunk, de ez nem oltóanyag” – mondta. “Ez egy kísérleti biológiai ágens, melynek káros hatása jól dokumentált (bár elnyomott és cenzúrázott) és gyorsan növekszik, nem támogatjuk amerikai gyerekek kísérleti patkányként való felhasználását.” „Ragaszkodunk ahhoz, hogy az engedélyezési szabályokat (EUA) ne lehessen idő előtt elhagyni; semmiképp sem a tesztek befejezése előtt – Moderna esetében 2022. október 31, a Pfizernél pedig 2023. április 27. Már ennek csupán megvitatása megdöbbentő számunkra, és nem maradunk csendben, miközben amerikaiakat kísérleti patkányként használnak egy olyan vírus miatt, melynek világszerte összesítve 99,8% -os a túlélhetősége és 70 év alatt pedig 99,97% -os.” „20 éves kor alatt 99,997% – statisztikailag nulla [a Covid-elhalálozás valószínűsége]”


Konzervatív példaképek Kis Grofótól Fásy Ádámig – Szakács Árpád írása az Erdély.ma portálnak

A kultúra gyógyít, közösséget és víziót teremt, felemel, a politika, az ideológia megoszt, uralkodik, rátelepszik az emberre, szellemi és lelki síkon lehúz és mint a mágnesport egy másik mágnes, úgy gyűjti össze az emberek alantas ösztöneinek részeit, hogy aztán arra építse a maga létezésének fundamentumát.


Egyház és közélet

Ez az egyház számára meglehetősen kellemetlen helyzet, hiszen ez azt jelenti, hogy folytonos fenyegetettségben van az egyháznak az az igénye, hogy saját jogon szólaljon meg, mert saját mondanivalója van. Innen van az, hogy bármit mond is az egyház, aszerint lesz mondanivalója megítélve, hogy üzenete melyik párt véleményével esik egybe, s melyikével nem. Nincs politikai ártatlanság.


Valójában nem a védettség számít, hanem az oltást erőlteti a kormány

„Ingyenes koronavírus antitest-mérést követel a Mi Hazánk. Az oltás ingyenes, az ellenagyag-teszt viszont alsó hangon is tizenegyezer forint, pedig ugyanúgy védettek azok is, akik átestek a betegségen, mégsem juthatnak hozzá ingyenesen az oltási könyvhöz. A Mi Hazánk ezért elvárja a kormánytól, hogy tegye ingyenessé az ellenanyag-teszteket is. Igazságtalan kettős mérce, hogy csak az oltottak jutnak ingyenesen a védettségi igazolványhoz, de aki 100%-ban védett, mert már átesett a betegségen, annak saját költségen kell ezt kimutatni.

Ez is bizonyítja, hogy valójában nem a védettség számít, hanem az oltást erőlteti a kormány.”


AZ EMBER, AKI KÜZDÖTT ÉS BÍZVA BÍZOTT – JANKOVICS MARCELL EMLÉKÉRE

Eggyel kevesebb élő óriás maradt a magyar kultúrában és nyilvánosságban.


Kínai professzor: Az Egyesült Államok vereséget szenvedett a „biológiai háborúban”

Egy a kommunista kormánnyal szoros kapcsolatban álló kínai professzor kijelentette, hogy az országa 2020-ban biológiai háborúban győzte le az Egyesült Államokat, amivel végre helyre tette riválisát.


A zöld útlevél lehet a turizmus megmentője?

A dokumentum által láthatóvá válna az utazó összes adata a vírussal és az oltakozással kapcsolatban, miközben egységesítené az utazási feltételeket. Garavaglia az utazási zöld tanúsítvány megvalósulását kifejezetten szorgalmazza. Egy korábbi sajtótájékoztatón elmondta, hogy ígéretet kapott Thierry Bretontól, az Európai Unió biztosától, hogy a tanúsítványok megvalósulásának lehetőségét felgyorsítják.


Már a gyerekeket is beolthatják Romániában a Pfizer kísérleti covid vakcinával: Bukarestben tüntetésre készülnek az intézkedés ellen

Pénteken ugyanis az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) engedélyezte a Pfizer-BioNTech-vakcina használatát a 12-15 évesek körében is. Marco Cavaleri, az EMA vakcinát vizsgáló csoportvezetője azt mondta, hogy megkapták azokat az adatokat, amelyek alapján kijelenthető, hogy a fiatalabb tinédzsereknél is „nagyon hatásos” a Covid-19 ellen a Pfizer-BionNTech kísérleti szer. Cavaleri azt megjegyezte, hogy a vakcina alkalmazásában a tagállamoknak és az Európai Bizottságnak kell meghozniuk a végső döntést.


Hátborzongató indiántemetőre bukkantak Kanadában – kisgyermekek csontvázait rejtette egy katolikus átnevelő-intézet

A katolikus egyház által fenntartott létesítmény Kamloops kisváros mellett több mint száz éve nyílt meg azzal a céllal, hogy az őslakosok gyermekeit kényszerrel beillesszék az európai bevándorlók társadalmába. A gyermekek elhunytát a bentlakásos iskola akkori vezetősége nem dokumentálta, bár eltűnésüket az őslakos közösség tagjai jelentették a hatóságoknak.


Világviszonylatban és lakosságarányosan Magyarországon haltak bele a legtöbben a covid-protokollba – aratott a „kórházi covidhalál”a magyar nyugdíjasok között

A BBC által közölt statisztika alapján kijelenthető, hogy mióta tart a „covid19” elnevezésű p(l)andémiás őrület , azóta Magyarországon haltak bele a legtöbben a covid19-be, ami viszont nem azt jelenti, hogy a vírus okozta betegségbe, hanem inkább azt, hogy a hírhedt covid protokollba, azaz a covidosnak mondott betegek nem megfelelő kezelésébe, ellenőrizhetetlen gyógyszerezése, az alapbetegségek elhanyagolásába, és nem utolsósorban a leszedálással, erős nyugtatókkal kombinált intubálásba és lélegeztető gépre kapcsolásba.


18 Connecticut-i tinédzser kórházba került szívproblémák miatt a COVID oltások után, a Fehér Ház szerint a fiataloknak még így is meg kell kapniuk az oltásokat.

A CDC nem határozta meg, hogy a connecticuti eseteknél a bejelentett szívbetegség oka a vakcinák voltak-e. A CDC biztonsági bizottsága azonban május 17-én kiadott egy tanácsot, amelyben figyelmeztette az orvosokat a szívizomgyulladásról szóló jelentésekre, amelyek a jelek szerint túlnyomórészt serdülőknél és fiatal felnőtteknél jelentkeztek, gyakrabban férfiaknál, mint nőknél, gyakrabban a második adagot követően és jellemzően a Pfizer vagy Moderna vakcinákkal történő oltást követő négy napon belül.


"Az emberi élet értékének és méltóságának teljes figyelmen kívül hagyása" – nem sikerült betiltatni a kimérákat Amerikában

Továbbra is szabadon kísérletezhetnek a tudósok ember-állat keverék fajokkal Amerikában, miután demokrata szenátorok csütörtökön leszavazták az ilyen eljárások betiltására irányuló republikánus törvényjavaslatot.


A Pfizer-vakcina akár "40%-kal" halálosabb, mint az AstraZeneca - állítja az AZ (AstraZeneca) belső jelentése 6 országra kiterjedő tanulmánya alapján

Az brit oxfordi vakcinaóriás kiszivárgott dokumentuma azt állítja, hogy a Pfizer hat európai országra kiterjedő tanulmánya után a Pfizer jelentősen magasabb halálozási arányt mutat, mint az AstraZeneca


Az importált kultúrharc következményei

George Floyd ügyének a kivetítése más országokra, és más országok problémáira nem csak ostobaság, hanem potenciálisan veszélyes is lehet- írja Douglas Murray a Spectator oldalán.88 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek