top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:38) 2022.05.24.Oroszország és Kína megtartotta első közös hadgyakorlatát az ukrajnai invázió óta

A Sky News szerint a közös hadgyakorlat a két ország között fennálló erős kapcsolatok jele.


Orbán Viktor: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány (VIDEÓ)

Rendkívüli bejelentést tett a miniszterelnök.


Pszichiátriára került a román orvos, aki a hétvégén majomhimlő-riadalmat keltett

Szombaton azt írta: megvan az első romániai eset, de kiderült, hogy csak egyszerű bárányhimlőről van szó.


Romániában építi meg Európa első moduláris atomreaktorát az amerikai NuScale

A Bukaresttől 90 kilométernyire lévő Dambovita megyei Doicesti község egykori hőerőművének helyén építi meg az amerikai NuScale Európa első kisméretű moduláris atomreaktorát (SMR) – jelentette be hétfőn Virgil Popescu román energiaügyi miniszter, David Turk amerikai energiaügyi miniszterhelyettessel közösen tartott sajtóértekezletén.


Rablás nyilvánosan: Hihetetlen, ahogy Hitler lefoglalta a zsidók vagyonát, úgy “foglalja” le Zelenszkij az ” oroszbarátok” értékeit

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hétfőn aláírta azt a törvényt, amely lehetővé teszi az Oroszország támogatásával vádolt állampolgárok vagyonának elkobzását.


Kissinger szerint Ukrajnának területi engedményeket kell tennie Oroszország felé

A davosi Világgazdasági Fórumon beszélt az ukrajnai háborúról a veterán amerikai diplomata.


Mark Rutte szerint kevés az esélye, hogy Ukrajna uniós tagjelölt legyen a közeljövőben

Nem túl nagy az esélye annak, hogy Ukrajna rövidesen európai uniós tagjelölt ország lesz, mivel túl sok tagországnak nem tetszik ez az ötlet, továbbá igazságtalan lenne a nyugat-balkáni országokkal szemben is, amelyek már régóta várnak a tagjelölti státuszra – jelentette ki Mark Rutte holland miniszterelnök a parlamentben.


Tucker Carlson Hunter Biden segítségével próbálta bejuttatni fiát az egyetemre

"Hunter Biden a szomszédom volt. A feleségeink barátok voltak. Jól ismertem őt” - nyilatkozta a Fox News műsorvezetője.


NEXUS TV: OLTÁSKÁROSULTAK

Paula 2021. március 10-én kapta meg az AstraZeneca géninjekciót, március 20-án kórházba került kétoldali szinuszvéna-trombózis és agyvérzés miatt. Zárójelentésére rákerült, hogy az oltás okozta a bajt. Azóta többé-kevésbé felépült, viszont a mai napig feledékenység, fejfájás, fáradékonyság kínozza. Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk Önnek Paula!


Eltávolítják a polgári dokumentumokból az anya és apa szavakat

Marseille úgy szeretne befogadóbbá válni az LMBTQ közösség számára, hogy eltávolítják az anya és az apa kifejezéseket a dokumentumokból, és 300 anyakönyvvezetőt LMBTQ érzékenyítő tréningekre küldenek.


Kirúgták a vonósnégyes tagjait, mert nem játszottak elég színesbőrű szerzőtől

Az elismert amerikai vonósnégyes, a DaPonte String Quartet tagjait az általuk alapított, de formailag a munkaadójuknak számító civil szervezet, a DaPonte Vonósnégyes Barátai rúgta ki – írja a TheStrad. Myles Jordan csellista szerint az alapítvány kuratóriuma az utóbbi időszakban egyre intenzívebben próbált beleszólni a repertoárjukba, méghozzá azért, mert a játszott szerzők listáját nem tartották „elég sokszínűnek”. Azt mondták, hogy a zene, amit játszunk, nem elég sokszínű, mert a szerzők között nincs elég nő és színesbőrű. Igaz, hogy a legtöbb zenét halott, fehér európai férfiaktól játsszuk, de minket erre tanítottak”


Homoszexuális szexpartikon robbant be Európába a majomhimlő, de messze nem csak ezekben a körökben terjed

David Heyman, az Egészségügyi Világszervezet fertőző betegségeket kutató szakértője szerint két olyan európai "partiról" is tudni, ahonnan elszabadult az Afrikából átterjedő majomhimlő. Rusvai Miklós virológus a Hetek kérdésére úgy fogalmazott, bizonyos tekintetben hasonlítható ez a járvány az AIDS kezdeti elterjedéséhez.A BioNTech előzetes tudomása a Covid-19-ről, előfinanszírozás és ...

A BioNTech 2021-ben üstökösként robbant be a gyógyszergyártási iparágba, és neve hamarosan világszerte ismertté vált. Míg a 2019-es évet még 181 millió eurós veszteséggel zárta a vállalat, 2021-re már legalább kilencmilliárdos nyereségre számított. Érdekes lenne a sikerreceptjüket közelebbről megvizsgálni, hiszen ki ne szeretne hasonlóan gyorsan meggazdagodni?
A génmódosított élelmiszerek halálosak lehetnek. Alekszandr Szerjakov onkológus beszélt erről az Izvesztyiának adott interjújában

Az emberek gyakran esznek genetikailag módosított élelmiszereket, amelyek használata az emésztőrendszer onkológiájának kialakulásához vezethet. A környezeti helyzet romlása a rák előfordulását is befolyásolja. - Alexander Seryakov, az SM-Clinic onkológiai központ vezetője, az orvostudomány doktora.


Mihail Vasziljev, a Sovcombank vezető elemzője nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a dollárt Oroszország és Kína digitális valutái váltsák fel

Mihail Vasziljev, a Sovcombank vezető elemzője a miniszterelnöknek adott interjújában azt mondta, hogy a dollárba, euróba és más fizetőeszközökbe vetett hit megrendült az Orosz Föderáció vagyonának befagyasztása miatt. Ennek fényében növekszik az igény egy független rendszerre . Így az Orosz Föderáció és Kína továbbra is teszteli digitális valutáit. A digitális jüant 2020 óta tesztelik, és már 140 millió embert, vagyis Kína lakosságának egytizedét fedi le.


Nagyon nagy gond! Tippeket ad! És saját rendszere szándékait festi fel!

Azt hiszi mindenki hülye ! Ilyenek a nagy filantrópok? Köszi nem kérünk belőlük! Bill Gates... "Azt mondod, oké, mi lenne, ha egy bioterrorista himlőt hozna 10 repülőtérre?"Svájc lépett és NEM- et mondott! Az EU pofont kapott!

“Megjelentek az első repedések az oroszok elleni nagy szankcós blokadon!? ""A svájci kormány felfüggesztette az EuroChem műtrágyagyártó konzorciummal szemben foganatosított szankciót. Az orosz vállalat a világ egyik legnagyobb műtrágyagyártója. Oroszországon kívül üzemmel rendelkezik Belgiumban, Kazahsztánban és Litvániában is. Negyven országban 27 ezer alkalmazottat foglalkoztat, termékeit pedig több mint száz országban értékesíti. Ez Európai Unió március 9-én tiltotta meg a nyugati vállalatoknak, hogy orosz műtrágyát vásároljanak. Svájc szombaton kivonta magát a tilalom alól, mert nem tud meglenni az agrártermeléshez nélkülözhetetlen alapanyag nélkül.""


"Az éghajlatváltozás növeli a fajok közötti vírusátvitel kockázatát"

Micsoda aljas hazugság ez! Bill Gates két játszóterét most összehozták egy fedél alá, hogy ütősebb, félelmetesebb legyen. Lehet rettegni újból, és remegő lábakkal sorba állni a Bili monopóliumok milliárdokat hozó “csodaszereiért”, a méreggel teli injekciókért! Teljesen hülyének néznek minket !

344 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page