top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:40) 2021.12.10.


A tudományos közösség felszólal a hatóságok egészségügyi politikája ellen: A Great Barrington (USA) nyilatkozat az mRNS tömeges befecskendezése ellen 870 000 aláírást gyűjtött össze.


Ha folytatjuk a tömeges oltást a megerősítő oltásokkal, ha nem teszünk semmit a fertőző nyomás ellen és beoltjuk az összes gyereket, az eredmény katasztrofális lesz! Börtönbe, zárhatnak ha nincs igazam!


A londoni felsőbíróság fellebbviteli eljárás keretében semmisnek nyilvánította a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítója, Julian Assange kiadatási tilalmára vonatkozó ítéletet pénteken. (szorítunk Assange-nak, nagyon nagy szolgálatot tett a tisztánlátásnak és igazságnak)


Közülük 14-nek volt OMICRON változata, mind a 14 utas kétszeresen oltott.


A COVID-19 elleni, átfogó immunizálás ösztönzésére és kikényszerítésére irányuló masszív kampány ellenére sok amerikai továbbra is aggódik amiatt, hogy az injekciók negatív hatásait nem vizsgálták kellőképpen a felgyorsult klinikai vizsgálatok miatt, néhányan pedig etikai fenntartással éltek az abortált csecsemők sejtjeinek felhasználásával kapcsolatban. (a Szilaj Csikóról átvett cikk)


A csaknem teljes Európát érintő áramszünet ismételten rávilágított arra, hogy a megújuló források átgondolatlan rendszerbe állítása és az atomerőművek „kötelező zöldpolitikai” leállítása – ami nem szakmai, hanem politika érvek mentén történik – komoly problémákat vet fel – mondta interjúnkban Süli János tárca nélküli miniszter.


Elmondja, miért vált a téma internetről száműzött információvá mostanában magyar felirattal.


Ausztráliát és Új-Zélandot sokáig úgy tartották számon az emberek, mint valami egzotikus menekülési lehetőséget, ha a világ netán a pusztulás, káosz és fenyegetettség útjára sodródna. A Gyűrűk Urából ismert gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező Új-Zéland viszont mára a vakcinaipari zsarnokság túlkapásai után még ennél is tovább megy...


Joe Biden a Summit for Democracy kétnapos virtuális csúcstalálkozóján tartott beszédében figyelmeztetett, hogy a demokratikus jogok és normák világszerte veszélyben vannak. Összesen 424 millió dollárral óhajtja támogatni a demokráciákat globális szinten a demokrata adminisztráció, melynek egy része "független médiákhoz" kerül majd. Az elnök bejelentése felveti a választások médián keresztüli manipulációjának problémáját is.


Románia péntektől módosította a beutazási korlátozásokat, és karanténkötelezettséget vezetett be azok számára, akik nem rendelkeznek az adott ország járványügyi kockázatának megfelelő védettségi igazolvánnyal, írja az MTI.


A lány elmondta: reméli, hogy csak fiai születnek, mert a lányoknak nem lesz érdemes sportolnia, ha biológiai férfiak foglalják el a női csapatokat.


(Elképesztően jó kisfilm az Orvosok a Tisztánlátásért oldaláról! – a Szerk.)Dániában új „Járványjog”-ot akartak bevezetni ! Ennek értelmében bárki gyógykezelhető lett volna, akarata és tiltakozása ellenére is. (...) Bárkit kényszerrel beolthatnának! Aki pedig ellenáll, annak fizikai erőszakkal is az életére (betegségére vagy egészségére) törhetnek. A csörömpölő tüntetés, mely 9 napon át éjjel-nappal tartott, arra késztette a dán kormányt, hogy ezt a statáriális törvénykezést mégis visszavonja…!!! Nem különös, hogy Dánia kormánya a totális terrort készült bevezetni, és nem is tudunk róla?! Nem különös, hogy a dán fővárosban 9 napig folyt a hatalmas tömegtüntetés éjjel-nappal, és nem is tudunk róla?! Nem különös, hogy a dán tömegtüntetés a totális terror ellen sikerrel járt, és nem is tudunk róla?! Mert egyetlen hírcsatorna sem tett említést sem róla… Az emberi jogok elleni sikertelen merényletről mélységesen hallgat a média …354 megtekintés

ความคิดเห็น


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page