top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:58)– Megvárom a kínai vakcinát. A kínaiak ismerik a legrégebben, ők tudhatnak róla a legtöbbet – mondta Orbán Viktor.


Szerződésszegés címén elbocsátotta a Pinceszínház éléről Soós Pétert a IX. kerület polgármestere.


Íme, a 2021-es német karszalagtrend!


Egy találó hozzászólás Pesti051-től: "s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest, / már azt is gyűlölték, akár a pestisest." Ismerős érzés, kedves Vásárhelyi Mária? Mit üzennek Önnek ezek a sorok?


Ezt pénteken a The Straits Times című szingapúri napilap közölte.


A Mazsihisz közleményében azt írja, a megrágalmazottak megtették a jogi lépéseket. Közben Radnóti Zoltán főrabbi is otthagyta a szervezet rabbitestületét. „Be kell vallanom, hogy csak most leszek 18.” „Szűz vagy?” „Dehogy!” „Az nem baj.” „Akkor is mehetek?” „Igen, ha nem jelentenek fel kiskorú megrontásáért.” „Szeretnél megrontani?” „Nagyon. Egész délelőtt.”


Cáfolatot szeretett volna közölni a Mazsihisz a magyar zsidó közösséget megrengető szexbotrányról, ám a szövegben érdemi reakció nem szerepel.


Magyarországon 140 százalékkal emelkedtek, miközben világszerte 42 százalékot zuhantak a közvetlen külföldi befektetések 2020-ban az ENSZ szerint.

Ez mindenkit meglepett: soha nem volt még ekkora autóipari beruházás Magyarországon Magyarország történetének legnagyobb zöldmezős beruházását valósítja meg az SK Innovation a Fejér megyei Iváncsán, a dél-koreai vállalat 681 milliárd forintos fejlesztéssel új akkumulátorgyárat épít, ezzel 2500 embernek ad majd közvetlenül munkát...


33 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page